Layout opties

Home » Lay-out opties

Voorbeelden van premium layouts

Naast de gratis templates kent WordPress ook zogenaamde premium templates. Deze beschikken over veel meer mogelijkheden om je website een fantastische look en uitstraling te geven.

Wij werken graag met het Divi template. Dit is een premium template waarmee websites modulair worden opgebouwd. Het is zeer flexibel en gebruiksvriendelijk. De lifetime licentie wordt meegeleverd met alle website die wij maken met dit template, waarmee alle toekomstige updates van het template eenvoudig kunnen worden gedaan vanuit het WordPress dashboard.
Voor Divi zijn veel layouts beschikbaar waarmee je website meteen een professionele uitstraling krijgt. Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van de mogelijkheden, onderverdeeld naar categorie.  Door te klikken op de bijbehorende link kun je een demo bekijken van hoe je website er ongeveer zou kunnen uitzien.
Op deze pagina zijn de layouts onderverdeeld naar gratis layouts of layouts die gebruikt kunnen worden tegen meerkosten.

Maar ook is het mogelijk om een eigen ontwerp vorm te geven. Zit je perfecte lay-out hier niet bij? Geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.
Neem gerust contact op zodat we je wensen kunnen bespreken en de website geheel naar jouw ideeën vormgegeven kan worden.