Project Twente Bakker

twente bakker

Website Twente Bakker

René Hesselink van Twente Bakker nam contact met mij op omdat hij, en zijn collega Konrad Westerink, een website wilden laten maken voor een brood bezorgservice aan huis.
Zij bezorgen al jaren brood en banket aan huis en waren al zelfstandig, maar vielen tot nu toe onder de vlag van een organisatie van thuisbakkers. Daar wilden ze zich van losmaken en daarom wilden zij beiden een eigen website laten maken.

Ik heb een opzet gemaakt en deze tijdens een persoonlijk gesprek laten zien. Zowel René als Konrad waren direct enthousiast over het ontwerp. Beide websites moesten dezelfde uitstraling, inhoud en lay-out krijgen en dit heb ik gerealiseerd.

De domeinnaam die René al had bij een andere hostingprovider moest worden verhuisd en een hostingpakket moest worden aangevraagd. Hierbij heb ik hem begeleid en vervolgens kon ik aan de slag.

 

Twente bakker
Twente bakker

Ik heb een aansprekende homepagina gemaakt met zelfgemaakte slider afbeeldingen en header, een call-to-action sectie waarin het bezorggebied is opgenomen en een uitgelichte sectie met 4 afbeeldingen en verwijzingen naar de bijbehorende pagina’s.
Verder zijn op beide sites verwijzingen naar elkaars website opgenomen zodat klanten uit een andere regio direct zien waar ze terecht kunnen.

Ook een foto-galerij voor de categorie “Groot brood” moest deel uitmaken van de site. Voor de andere categorieën wilde René liever een overzichtsfoto opnemen van het assortiment.

Ook voor een overzichtelijke prijslijst moest een pagina worden ingeruimd. De site is vervolmaakt met een contactformulier waarbij ook de bezorggebieden en -dagen zijn opgenomen.

Het is een hele mooie en aansprekende website geworden en René is zeer tevreden over het resultaat. Ook het onderhouden van de website mag ik voor mijn rekening nemen.

Twente bakker
Twente bakker
Twente bakker
Twente bakker

Reactie van de klant:

Carla mocht mijn website bouwen. Een website bouwen is veel werk en dankzij Carla en haar inbreng is het resultaat echt erg mooi geworden.
Care Align kan ik dan ook alleen maar aanbevelen aan iedereen die een eigen website overweegt. Ik ben zo tevreden dat ik het onderhoud ook meteen aan haar heb toegezegd.
ondertekend; een heel blije en tevreden twentebakker

Ook iets voor jou?

Wil je ook een mooie website? Ik maak deze graag voor je. Neem gerust contact met mij op.