Website vernieuwen

Verouderde website vernieuwen en opfrissen

Is je website verouderd en toe aan een frisse nieuwe look? Zoek je naar manieren om je online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken? Dan ben je bij Care-align Webdesign aan het juiste adres! Als gespecialiseerd webdesignbureau helpen wij bedrijven zoals die van jou om hun online doelen te bereiken door middel van professioneel ontworpen en goed presterende websites.

 

Waarom is het vernieuwen van je website belangrijk?

In het digitale tijdperk is je website vaak de eerste kennismaking die potentiële klanten met jouw bedrijf hebben. Een verouderde, onprofessionele website kan een slechte eerste indruk achterlaten en ervoor zorgen dat potentiële klanten afhaken nog voordat ze de kans krijgen om te zien wat je te bieden hebt. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website up-to-date is, zowel qua design als qua functionaliteit.

Een verouderde website kan ook nadelige gevolgen hebben voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Search Engine Optimization (SEO) is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd, en wat ooit werkte om je website hoog in de zoekresultaten te krijgen, kan nu verouderd zijn en de ranking schaden. Door je website te vernieuwen, kun je ervoor zorgen dat deze voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen en beter presteert in de zoekresultaten.

Waarom kiezen voor Care-align Webdesign?

$
Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, kun je erop vertrouwen dat je website bij Care-align Webdesign in goede handen is.
$
Maatwerk oplossingen: We geloven niet in one-size-fits-all oplossingen. Elk bedrijf is uniek, en daarom werken we nauw met je samen om een website te creëren die perfect aansluit bij je specifieke behoeften en doelstellingen.
$
Resultaatgericht: Ons ultieme doel is om je te helpen jouw online doelstellingen te bereiken. Of dat nu is door middel van meer verkeer, meer leads of meer verkopen, wij zijn er om je te helpen succesvol te zijn.

Hoe kan Care-align Webdesign je helpen?

Bij Care-align Webdesign geloven we dat je website je beste verkoopmedewerker zou moeten zijn. Daarom gaan we graag met je aan de slag om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed presteert en resultaten oplevert. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot lancering en daar voorbij.

Onze aanpak:

1. Kennismaking en analyse:

Voordat we aan de slag gaan met het vernieuwen van je website, willen we graag meer weten over je bedrijf, je doelstellingen en je doelgroep. We voeren een grondige analyse uit van de bestaande website om te bepalen wat er verbeterd kan worden en welke nieuwe functies en functionaliteiten toegevoegd kunnen worden.

2. Ontwerp en ontwikkeling:

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe website die perfect aansluit bij jouw merk en doelgroep. We zorgen ervoor dat het nieuwe design niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversies. We zetten het ontwerp vervolgens om in een goed presterende website die voldoet aan de laatste webstandaarden en SEO-richtlijnen.

3. Content migratie en optimalisatie:

Als er al content op je bestaande website aanwezig is, zorgen we er indien gewenst voor dat deze naadloos gemigreerd wordt naar de nieuwe website. Maar mocht de content verouderd zijn dan kunnen wij zorgen voor nieuwe teksten. We werken samen met een zeer ervaren tekstbureau. De teksten zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines en uit ervaring weten we dat deze teksten echt het verschil maken.

5. Lancering en instructie

Zodra de nieuwe website klaar is wordt deze online gezet. We maken gebruik van Google Search Console om de website optimaal te lanceren.  Indien gewenst kunnen we ook instructies geven zodat je zelf gemakkelijk content kunt toevoegen en bewerken. Geef dit tijdig aan zodat we dit in de offerte kunnen opnemen. Maar aanpassingen kunnen ook door ons worden verzorgd via het onderhoud van de website dat wij ook aanbieden.

6. Onderhoud en support

Onze service stopt niet na de lancering van je nieuwe website. We bieden ook doorlopend onderhoud en support om ervoor te zorgen dat je website veilig en up-to-date blijft en blijft presteren zoals het hoort. We werken niet met abonnementen maar je betaalt uitsluitend voor de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

Neem vandaag nog contact met ons op

Klaar om je verouderde website nieuw leven in te blazen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen kunnen we bespreken hoe we je online aanwezigheid kunnen verbeteren en je bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

× Heb je een vraag? Ik help je graag.