Klantervaringen

Wat klanten schrijven over onze dienstverlening

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar je ervaringen met onze diensten.
Je kunt een recensie achterlaten op deze pagina door op de onderstaande button te klikken. Daarnaast zou het ons zeer helpen als je ook op onze Google Mijn Bedrijfspagina een review achterlaat.

Wij horen graag je ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
40 berichten.
Mooie vernieuwde site gekregen. Goede communicatie tijdens het gehele proces, waarbij er bij elke stap meegekeken kon worden en zo nodig werd het gelijk aangepast. Heel tevreden!
Care-Align heeft mijn website helemaal opnieuw gebouwd. Daarin is echt een website gemaakt, waarin ik mij helemaal herken. Het was fijn om samen te kunnen sparren om zo gezamenlijk keuzes te kunnen maken en de puntjes op de i te zetten. Dankjewel!
Carla: allereerst wil ik je bedanken voor de fijne samenwerking. Ik vond het maar een dingetje, een website de lucht in zien te krijgen. Gelukkig heeft iedereen zijn/ haar kwaliteiten en dat is voor Carla het bouwen van websites. Het was een mooi proces! Vakkundig, duidelijk (geen vervelende "verassingen achteraf"), vriendelijk aan de telefoon en via de mail, goed bereikbaar en begripvol. Samen zijn we door het proces gelopen, stap voor stap. Wat ik prettig vond is dat ze aangaf wat ze had gedaan en wat de volgende stap mocht zijn. Zou ik nog meer positieve dingen schrijven dan zou het misschien ongeloofwaardig worden en dat zou jammer zijn van iets wat ik vanuit mijn hart deel! Kortom: Carla; Bedankt!
Kwaliteit, snelheid, attent, betrokken, hulpvaardig en duidelijk, kortom: Zeer tevreden met het werk van Care-align. Van harte aan te bevelen!!
Hoera!Iemand die begrijpt wat je wilt. Die geduld heeft. Die meedenkt. Die creatief is, doortastend, professioneel en oplossingsgericht.Ik ben bijzonder blij met mijn nieuwe website, gemaakt door de altijd vriendelijke Carla.www.riannehoekvandijke.nl
Wat een verademing om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben, dat zo vriendelijk is. Men luistert goed, doet voorstellen, adviseert, is zeer geduldig, legt uit, is eerlijk, betrouwbaar, enz. enz. Ik had geen hoge pet op van website bouwers, maar deze...... Die heb ik meteen vastgehouden en ga niet meer bij hen weg. Ondertussen bouwt men een na de ander site voor ons. En....... de prijzen zijn eerlijk en schappelijk. Er blijft maar 1 woord voor over: CHAPEAU
In korte tijd, maar met volop aandacht, bouwde Carla mijn hernieuwde website. Ik ben er superblij mee. Bedankt voor de plezierige samenwerking. Je snapte altijd wat ik bedoelde. En fijn om te weten dat ook het toekomstig onderhoud in goede handen is.
Heel blij met mijn nieuwe website. Carla is heel creatief en weet waar ze over praat. Ik had geen idee waar ik moest beginnen maar Carla kwam direct met voorstellen en heeft binnen een week een hele mooie site gemaakt. Het hele traject verliep erg soepel en keurig volgens afspraak. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Dank Carla!
Wij hadden snel een website nodig voor onze nieuwe container terminal in Deventer. Carla was in staat om binnen een week een aantrekkelijke website te ontwerpen voorzien van vele grafische componenten, video en social media connecties. Binnen ons bedrijf was echt iedereen verbaasd over de snelheid, kundigheid en de communicatie om alles binnen deze zeer korte tijd voor elkaar te maken. Het geheel bleef ook nog eens ruim binnen budget, dus Carla heeft er weer een zeer tevreden klant bij!
Bedankt voor de fantastische samenwerking en een prachtige website Carla! Vakkundig en professioneel, de communicatie was echt perfect! Wat wij in gedachten hadden wist Carla perfect te vertalen tot een prachtige site!MvgMarcel v Heemskerk
Hoi Carla het is weer gelukt ook deze site is mooi geworden mijn dank hier voor en voor de fijne samenwerking.
Carla, dank je voor je inzet, betrouwbaarheid, flexibiliteit en creativiteit. Je hebt in zeer korte tijd een prachtige website neergezet, die helemaal aan onze eisen voldoet en waar we nu al heel veel goede reacties op krijgen. Dank je voor de samenwerking. We ervaren deze als zeer prettig. Je bent erg duidelijk, goed bereikbaar, transparant, eerlijk en snel.
Carla is heel kundig. Ik had nog weinig idee wat ik nu precies wilde. alleen dat het speelse karakter erin moest. Ook de kleuren wist ik en veel plaatjes. Carla snapte al heel snel hoe zij de website voor mij kon maken. Stap voor stap hielp ze mij door het ontwerp heen. Elke keer gaf zij aan wat ik moest doe en dat leverde ik haar weer. Als ik wilde kon ik haar berichtje sturen of bellen. Ik ervaarde het als een hele fijne werkrelatie. zij liet zien dat ze echt een vakvrouw is met een warm hart. Ik kon volledig op haar vertrouwen. Nu heb ik een website waar ik superblij mee ben en die nu al enorm gewaardeerd wordt.
Bettina
Carla is een vrouw met kennis van zaken; een echte vakvrouw. Ze heeft een duidelijke mening en is eerlijk in haar advies. Haar manier van werken is transparant. Ze deelt wat ze heeft gedaan en wat ze gaat doen. Ik ben erg tevreden over haar manier van werken en het resultaat.
Elsa
Waarmee Care-align Webdesign zich vooral onderscheidt is bereikbaarheid en snelheid. Erg prettig om een prompte reactie te krijgen als er iets moet gebeuren. Dat geeft vertrouwen en een gerust gevoel.
Carla heeft onze website naar volle tevredenheid gemaakt. Buiten haar vakkundigheid heeft zij ook oog voor detail. De samenwerking was prettig. Het eindresultaat is dan ook een mooie en professionele website geworden.
Gerrit
Carla heeft met inzet en passie de opdracht voor het maken van een heldere website uitgevoerd. Daarbij heeft zij ook nog gelet op de externe kosten van provider e.d. Kortom voor een snelle, professionele website een aanbeveling meer dan waard.
Ömer
ik ben een beginnend ondernemer, mijn vorige website was niet goed vindbaar, na onderzoek door care-alignwebdesign.nl ben ik er achter gekomen dat het kostbaar is om mijn eigen website zelf op te knappen. ik ben ook over gestapt naar een andere webhosting. mijn website is nu veel beter vindbaar. www.taskirancrt.nl
Krista Janssen en Anouk Kwintenberg
Carla heeft voor ons een vacaturesite gebouwd in een zeer korte tijdsperiode. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen de diensten van Carla zeker aan. De prijs/ kwaliteitsverhouding is goed en het is prettig samenwerken met Carla omdat ze alle aanvullingen en opmerkingen meteen verwerkt in de website. Dank voor al je inzet Carla en we hopen op een prettige voortzetting! Krista Janssen en Anouk Kwintenberg.
Ten eerste wil ik Carla bedanken voor het maken van onze site. Wij hebben vorig jaar contact opgenomen met Carla, maar omdat wij het zo druk kregen met ons bedrijf duurde het best wel lang voordat wij alle wensen en teksten hebben aangeleverd dus ten tweede Carla, bedankt voor je geduld en dat je zo snel de dingen oppakt dat is echt top van je!! Wij hadden het al druk maar we verwachten nog meer drukte dankzij de geweldige site die je voor ons hebt gemaakt dus het onderhoud laten we ook aan jou over !! Bedankt!
CONTACT GEGEVENS

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dit kan ook buiten de genoemde tijden. Wij horen graag van je.

NEEM CONTACT OP

10 + 7 =