Klantervaringen

U bevindt zich hier: Home » klantervaringen

klantervaringen

Uiteraard ben ik erg benieuwd naar uw ervaringen met de door mij geleverde diensten.
Hieronder kunt u deze ervaringen delen:

Wij horen graag uw ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
27 berichten.
Elsa schreef op 11 januari 2018:
Waarmee Care-align Webdesign zich vooral onderscheidt is bereikbaarheid en snelheid. Erg prettig om een prompte reactie te krijgen als er iets moet gebeuren. Dat geeft vertrouwen en een gerust gevoel.
Ed Mekes schreef op 14 november 2017:
Carla heeft onze website naar volle tevredenheid gemaakt. Buiten haar vakkundigheid heeft zij ook oog voor detail. De samenwerking was prettig. Het eindresultaat is dan ook een mooie en professionele website geworden.
Gerrit schreef op 31 oktober 2017:
Carla heeft met inzet en passie de opdracht voor het maken van een heldere website uitgevoerd. Daarbij heeft zij ook nog gelet op de externe kosten van provider e.d. Kortom voor een snelle, professionele website een aanbeveling meer dan waard.
Alex schreef op 20 oktober 2017:
Carla heeft mijn website met veel aandacht, passie en geduld gemaakt. Ik ben een perfectionist die hoge eisen stelt maar door Carla zijn deze zeker waargemaakt. Ik raad iedereen aan om het resultaat te bekijken: www.alexbestrijdt.nl En uiteraard zijn jullie welkom om van mijn diensten gebruik te maken....
Ömer schreef op 10 september 2017:
ik ben een beginnend ondernemer, mijn vorige website was niet goed vindbaar, na onderzoek door care-alignwebdesign.nl ben ik er achter gekomen dat het kostbaar is om mijn eigen website zelf op te knappen. ik ben ook over gestapt naar een andere webhosting. mijn website is nu veel beter vindbaar. www.taskirancrt.nl
Krista Janssen en Anouk Kwintenberg schreef op 26 juli 2017:
Carla heeft voor ons een vacaturesite gebouwd in een zeer korte tijdsperiode. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen de diensten van Carla zeker aan. De prijs/ kwaliteitsverhouding is goed en het is prettig samenwerken met Carla omdat ze alle aanvullingen en opmerkingen meteen verwerkt in de website. Dank voor al je inzet Carla en we hopen op een prettige voortzetting! Krista Janssen en Anouk Kwintenberg.
J.Eliya schreef op 7 juli 2017:
Ten eerste wil ik Carla bedanken voor het maken van onze site. Wij hebben vorig jaar contact opgenomen met Carla, maar omdat wij het zo druk kregen met ons bedrijf duurde het best wel lang voordat wij alle wensen en teksten hebben aangeleverd dus ten tweede Carla, bedankt voor je geduld en dat je zo snel de dingen oppakt dat is echt top van je!! Wij hadden het al druk maar we verwachten nog meer drukte dankzij de geweldige site die je voor ons hebt gemaakt dus het onderhoud laten we ook aan jou over !! Bedankt!
John van Woudenberg schreef op 2 juni 2017:
Onze bestaande website uwkastopmaat was toe aan een make-over. De juiste contactformulieren voor maatwerkkasten waren belangrijk. Samen met Carla hieraan de juiste invulling kunnen geven. Wij zijn zeer tevreden over onze vernieuwde website nu met webshop. De eerste bestellingen en aanvragen voor kasten op maat komen al binnen. Carla, bedankt. Ook voor het onderhoud gaan we door met de prettige samenwerking.
Marjan de Groot schreef op 1 juni 2017:
Mede dankzij de tomeloze inzet, het adviseren en meedenken van Carla is vandaag mijn nieuwe website/webshop Isookliefde online gegaan. Echt niets is haar teveel. Ook is het heel prettig dat Carla goed bereikbaar is en alles heel snel oppakt. Fijn dat je ook het onderhoud van deze website gaat doen. Carla, je bent echt een topper!
Richard Brood Bezorging schreef op 13 maart 2017:
Ik kwam via collega's bij Carla terecht. Ze heeft me zeer snel verder kunnen helpen. Ik heb toen aangegeven wat ik voor ogen had en zij heeft dit perfect uitgevoerd. Zodoende had ik dus zeer snel een eigen website die volledig aan mijn eisen voldoet. Een dikke pluim voor Carla dus:)
Marjan Ophuis schreef op 15 februari 2017:
Wat ben ik blij dat ik Carla gevonden heb! Ik heb Carla gevraagd de website van ons vakantiehuis in een nieuw jasje te steken. Dat heeft ze snel, accuraat en met heel veel kennis van zaken gedaan. Ik ben zelfs zo tevreden dat ik haar gevraagd heb alvast een opzetje te maken voor de website van mijn binnenkort op te starten bedrijf, Ook gaat Carla de website van het vakantiehuis en van de nieuwe website beheren en onderhouden. Carla, heel erg bedankt, we gaan gewoon door met de prettige samenwerking!
Lotte schreef op 13 november 2016:
De samenwerking met Carla heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is superbehulpzaam, reageert heel snel en zet zich voor 300% in om samen met jou tot een fantastisch eindresultaat te komen. Mijn eigen website gaat al mijn verwachtingen te boven, ik ben heel blij met het resultaat. En dat voor een hele goede prijs. Ik had het als enorme digibeet zijnde niet beter kunnen treffen. Carla, dankjewel! 😀 Groetjes, Lotte
marjolijn schreef op 26 oktober 2016:
Mijn website is helemaal geworden zoals ik in gedachten had. Carla heeft er extreem veel tijd en energie in gestoken, Fijn dat ze met mij mee heeft gedacht!De kwaliteit-prijsverhouding is heel erg goed!!!
Menno schreef op 5 oktober 2016:
Voor het eerst op dit adres. Naar tevredenheid stel ik vast dat Carla binnen 1 week mijn website heeft gebouwd. Prettig vond ik haar kritische houding en creatieve inbreng. Wordt vervolgd....
Herman schreef op 28 juli 2016:
Wederom heeft Carla een nieuwe site gebouwd, en zoals ik al kende uit het verleden weer geheel probleemloos. Carla staat altijd klaar voor je, en dit in een razend snel tempo. Carla, wederom bedankt en verder met onze prettige samenwerking. groetjes Herman
Marnix Kremer schreef op 5 mei 2016:
De prijs/kwaliteit verhouding is bij Care-align extreem goed. Er wordt op zeer professionele wijze meegedacht over invulling en vormgeving website. Zeer adequate en snelle reacties op aanvullingen/input van mijn kant tijdens creëren website. In mijn geval had het niet beter, sneller en professioneler gekund. Absolute aanrader dus!! Marnix Kremer
BroodvanBeek schreef op 13 april 2016:
Via mond op mond reclame kwam ik bij Care-align Webdesign terecht. Dit is mij goed bevallen. Care-align staat in mijn ogen voor: - Meedenkend - Snel en nauwkeurig werkend - In oplossingen denkend - Maatwerk - Goede en snelle service Carla bedankt, gr. Jan van beek
Konrad Westerink schreef op 3 maart 2016:
Via mijn collega zzp'er Renee ben in contact gekomen met Carla. Zij heeft mijn wensen omtrent een eigen website de juiste invulling gegeven. Ze denkt met je mee, geeft de juiste input en heeft op korte termijn een prima website gebouwd. Heb van veel van mijn klanten en bekenden erg veel positieve reacties ontvangen. Ben dus erg tevreden. Ik kan een ieder die bovenstaande als muziek in de oren klinkt Carla van harte aanbevelen. Groeten VanKonrad.nl
René Hesselink schreef op 15 februari 2016:
Ik ben via marktplaats op de site van Care align terecht gekomen. Toen ik de indrukwekkende portfolio van Carla zag was ik al snel overtuigd. Carla mocht mijn website bouwen. Een website bouwen is veel werk en dankzij Carla en haar inbreng is het resultaat echt erg mooi geworden. Care Align kan ik dan ook alleen maar aanbevelen aan iedereen die een eigen website overweegt. Ik ben zo tevreden dat ik het onderhoud ook meteen aan haar heb toegezegd. ondertekend; een heel blije en tevreden twentebakker
Herman schreef op 10 november 2015:
Carla heeft in een record tempo onze nieuwe site gebouwd, en uiterst tevreden over haar werkwijze. Ze luistert goed naar wensen en springt hier snel op in. Een ieder die een professionele website wil tegen een betaalbare prijs beveel ik Carla van harte aan. Herman en Michel www.louwveld.nl