Klantervaringen

Home » klantervaringen

Wat klanten schrijven over onze dienstverlening

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar je ervaringen met onze diensten.
Je kunt een recensie achterlaten op deze pagina door op de onderstaande button te klikken. Daarnaast zou het ons zeer helpen als je ook op onze Google Mijn Bedrijfspagina een review achterlaat. 

Wij horen graag uw ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
36 berichten.
Barbara Visschedijk schreef op 7 mei 2019:
In korte tijd, maar met volop aandacht, bouwde Carla mijn hernieuwde website. Ik ben er superblij mee. Bedankt voor de plezierige samenwerking. Je snapte altijd wat ik bedoelde. En fijn om te weten dat ook het toekomstig onderhoud in goede handen is.
Mira van den Hemel schreef op 11 april 2019:
Heel blij met mijn nieuwe website. Carla is heel creatief en weet waar ze over praat. Ik had geen idee waar ik moest beginnen maar Carla kwam direct met voorstellen en heeft binnen een week een hele mooie site gemaakt. Het hele traject verliep erg soepel en keurig volgens afspraak. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Dank Carla!
Anton | BCTN schreef op 5 april 2019:
Wij hadden snel een website nodig voor onze nieuwe container terminal in Deventer. Carla was in staat om binnen een week een aantrekkelijke website te ontwerpen voorzien van vele grafische componenten, video en social media connecties. Binnen ons bedrijf was echt iedereen verbaasd over de snelheid, kundigheid en de communicatie om alles binnen deze zeer korte tijd voor elkaar te maken. Het geheel bleef ook nog eens ruim binnen budget, dus Carla heeft er weer een zeer tevreden klant bij!
Marcel van Heemskerk schreef op 4 april 2019:
Bedankt voor de fantastische samenwerking en een prachtige website Carla! Vakkundig en professioneel, de communicatie was echt perfect! Wat wij in gedachten hadden wist Carla perfect te vertalen tot een prachtige site! Mvg Marcel v Heemskerk
Sander Kersten schreef op 21 maart 2019:
Carla heeft onze website vernieuwd. Dit is perfect gelukt mede door haar vakkundigheid en goede communicatie. Het heeft nu al geresulteerd in een betere vindbaarheid van onze website. Carla bedankt!
Marcel schreef op 26 januari 2019:
Hoi Carla het is weer gelukt ook deze site is mooi geworden mijn dank hier voor en voor de fijne samenwerking.
Mark Verbeek schreef op 13 september 2018:
Carla, dank je voor je inzet, betrouwbaarheid, flexibiliteit en creativiteit. Je hebt in zeer korte tijd een prachtige website neergezet, die helemaal aan onze eisen voldoet en waar we nu al heel veel goede reacties op krijgen. Dank je voor de samenwerking. We ervaren deze als zeer prettig. Je bent erg duidelijk, goed bereikbaar, transparant, eerlijk en snel.
petra van noort schreef op 2 juli 2018:
Carla is heel kundig. Ik had nog weinig idee wat ik nu precies wilde. alleen dat het speelse karakter erin moest. Ook de kleuren wist ik en veel plaatjes. Carla snapte al heel snel hoe zij de website voor mij kon maken. Stap voor stap hielp ze mij door het ontwerp heen. Elke keer gaf zij aan wat ik moest doe en dat leverde ik haar weer. Als ik wilde kon ik haar berichtje sturen of bellen. Ik ervaarde het als een hele fijne werkrelatie. zij liet zien dat ze echt een vakvrouw is met een warm hart. Ik kon volledig op haar vertrouwen. Nu heb ik een website waar ik superblij mee ben en die nu al enorm gewaardeerd wordt.
Bettina schreef op 11 maart 2018:
Carla is een vrouw met kennis van zaken; een echte vakvrouw. Ze heeft een duidelijke mening en is eerlijk in haar advies. Haar manier van werken is transparant. Ze deelt wat ze heeft gedaan en wat ze gaat doen. Ik ben erg tevreden over haar manier van werken en het resultaat.
Elsa schreef op 11 januari 2018:
Waarmee Care-align Webdesign zich vooral onderscheidt is bereikbaarheid en snelheid. Erg prettig om een prompte reactie te krijgen als er iets moet gebeuren. Dat geeft vertrouwen en een gerust gevoel.
Ed Mekkes schreef op 14 november 2017:
Carla heeft onze website naar volle tevredenheid gemaakt. Buiten haar vakkundigheid heeft zij ook oog voor detail. De samenwerking was prettig. Het eindresultaat is dan ook een mooie en professionele website geworden.
Gerrit schreef op 31 oktober 2017:
Carla heeft met inzet en passie de opdracht voor het maken van een heldere website uitgevoerd. Daarbij heeft zij ook nog gelet op de externe kosten van provider e.d. Kortom voor een snelle, professionele website een aanbeveling meer dan waard.
Alex schreef op 20 oktober 2017:
Carla heeft mijn website met veel aandacht, passie en geduld gemaakt. Ik ben een perfectionist die hoge eisen stelt maar door Carla zijn deze zeker waargemaakt. Ik raad iedereen aan om het resultaat te bekijken: www.alexbestrijdt.nl En uiteraard zijn jullie welkom om van mijn diensten gebruik te maken....
Ömer schreef op 10 september 2017:
ik ben een beginnend ondernemer, mijn vorige website was niet goed vindbaar, na onderzoek door care-alignwebdesign.nl ben ik er achter gekomen dat het kostbaar is om mijn eigen website zelf op te knappen. ik ben ook over gestapt naar een andere webhosting. mijn website is nu veel beter vindbaar. www.taskirancrt.nl
Krista Janssen en Anouk Kwintenberg schreef op 26 juli 2017:
Carla heeft voor ons een vacaturesite gebouwd in een zeer korte tijdsperiode. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen de diensten van Carla zeker aan. De prijs/ kwaliteitsverhouding is goed en het is prettig samenwerken met Carla omdat ze alle aanvullingen en opmerkingen meteen verwerkt in de website. Dank voor al je inzet Carla en we hopen op een prettige voortzetting! Krista Janssen en Anouk Kwintenberg.
J.Eliya schreef op 7 juli 2017:
Ten eerste wil ik Carla bedanken voor het maken van onze site. Wij hebben vorig jaar contact opgenomen met Carla, maar omdat wij het zo druk kregen met ons bedrijf duurde het best wel lang voordat wij alle wensen en teksten hebben aangeleverd dus ten tweede Carla, bedankt voor je geduld en dat je zo snel de dingen oppakt dat is echt top van je!! Wij hadden het al druk maar we verwachten nog meer drukte dankzij de geweldige site die je voor ons hebt gemaakt dus het onderhoud laten we ook aan jou over !! Bedankt!
John van Woudenberg schreef op 2 juni 2017:
Onze bestaande website uwkastopmaat was toe aan een make-over. De juiste contactformulieren voor maatwerkkasten waren belangrijk. Samen met Carla hieraan de juiste invulling kunnen geven. Wij zijn zeer tevreden over onze vernieuwde website nu met webshop. De eerste bestellingen en aanvragen voor kasten op maat komen al binnen. Carla, bedankt. Ook voor het onderhoud gaan we door met de prettige samenwerking.
Marjan de Groot schreef op 1 juni 2017:
Mede dankzij de tomeloze inzet, het adviseren en meedenken van Carla is vandaag mijn nieuwe website/webshop Isookliefde online gegaan. Echt niets is haar teveel. Ook is het heel prettig dat Carla goed bereikbaar is en alles heel snel oppakt. Fijn dat je ook het onderhoud van deze website gaat doen. Carla, je bent echt een topper!
Richard Brood Bezorging schreef op 13 maart 2017:
Ik kwam via collega's bij Carla terecht. Ze heeft me zeer snel verder kunnen helpen. Ik heb toen aangegeven wat ik voor ogen had en zij heeft dit perfect uitgevoerd. Zodoende had ik dus zeer snel een eigen website die volledig aan mijn eisen voldoet. Een dikke pluim voor Carla dus:)
Marjan Ophuis schreef op 15 februari 2017:
Wat ben ik blij dat ik Carla gevonden heb! Ik heb Carla gevraagd de website van ons vakantiehuis in een nieuw jasje te steken. Dat heeft ze snel, accuraat en met heel veel kennis van zaken gedaan. Ik ben zelfs zo tevreden dat ik haar gevraagd heb alvast een opzetje te maken voor de website van mijn binnenkort op te starten bedrijf, Ook gaat Carla de website van het vakantiehuis en van de nieuwe website beheren en onderhouden. Carla, heel erg bedankt, we gaan gewoon door met de prettige samenwerking!