Klantervaringen

Wat klanten schrijven over onze dienstverlening

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar je ervaringen met onze diensten.
Je kunt een recensie achterlaten op deze pagina door op de onderstaande button te klikken. Daarnaast zou het ons zeer helpen als je ook op onze Google Mijn Bedrijfspagina een review achterlaat.

Wij horen graag je ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
46 berichten.
Nadat we bij mijn eigen webdesignbureau wat handen te kort kwamen kwam ik met Carla van Care-align Webdesign in contact. Ze heeft verschillende werkzaamheden voor ons uitgevoerd van nieuwe websites, bestaande projecten afronden en wijzigen van bestaande websites. Carla is een fijn persoon om mee samen te werken, is kundig, klantgericht en communiceert snel en vakkundig. Als concollega kan ik Care-Align webdesign aanbevelen, je website zal in goede handen zijn.
Op basis van de recensies op Carla's website contact opgenomen en mijn bedoelingen uitgelegd. Na de offerte die opvalt door duidelijkheid en een goede tariefstelling zijn we aan de slag gegaan. Vanaf het begin was het contact prettig, de reacties en updates snel uitgevoerd. Met ruim een maand staat er dan een mooie website bijenkastlucht.nl . Carla denkt prima mee en heeft met haar ervaring echt toegevoegde waarde om snel en professioneel een website op te zetten. Kortom dik tevreden. Bedankt Carla!! Inmiddels zijn de gesprekken gestart om een bestaande website door haar te laten professionaliseren en te updaten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt!!
Nicole van Beemen
Carla van Care-Align verzorgt alweer een aantal jaren mijn website en dat is heel fijn. Ze is erg goed bereikbaar en de communicatie en haar adviezen zijn uitstekend. Fijn om met een deskundig en professioneel bedrijf te werken!
Zonder de essentie te missen, kon Carla steeds opnieuw in Jip en Janneke taal antwoord geven op mijn vragen. Alles werd exact en snel uitgevoerd zoals besproken. Goede ondersteuning. Ik waardeer dat zeer. Dank Carla!
Ik heb Carla leren kennen toen ze een website voor mijn trainingsbureau www.vandenhemel-training.nl. bouwde, ruim 10 jaar geleden. Toen al heel prettig met haar samengewerkt. Zij heeft ook mijn huidige website www.leefstijlwierden.nl gemaakt. Ook nu gaf Carla weer goede adviezen. Carla werkt snel en secuur. Is, heel goed bereikbaar en erg deskundig. Ik kan haar iedereen aanbevelen.
Ik vroeg bij drie bedrijven een offerte aan om mijn verouderde website te vernieuwen. De reactie van Care-align viel op. Een bedrag werd niet genoemd, maar wel werd gedetailleerd gevraagd naar wat ik wilde en de gevolgen van de updates die noodzakelijk waren werden aangegeven. Nadat Carla had ingelogd stelde ze meerdere mogelijke oplossingen voor. Nadat we daarover contact hadden gehad en ze een ander had toegepast was mijn site weer helemaal bij de tijd. Bovendien bleek het verstandig om de website te verhuizen naar een ander hostadres. Ook dat deed ze. Dankjewel Carla voor je aandacht en professionaliteit.
Mooie vernieuwde site gekregen. Goede communicatie tijdens het gehele proces, waarbij er bij elke stap meegekeken kon worden en zo nodig werd het gelijk aangepast. Heel tevreden!
Care-Align heeft mijn website helemaal opnieuw gebouwd. Daarin is echt een website gemaakt, waarin ik mij helemaal herken. Het was fijn om samen te kunnen sparren om zo gezamenlijk keuzes te kunnen maken en de puntjes op de i te zetten. Dankjewel!
Carla: allereerst wil ik je bedanken voor de fijne samenwerking. Ik vond het maar een dingetje, een website de lucht in zien te krijgen. Gelukkig heeft iedereen zijn/ haar kwaliteiten en dat is voor Carla het bouwen van websites. Het was een mooi proces! Vakkundig, duidelijk (geen vervelende "verassingen achteraf"), vriendelijk aan de telefoon en via de mail, goed bereikbaar en begripvol. Samen zijn we door het proces gelopen, stap voor stap. Wat ik prettig vond is dat ze aangaf wat ze had gedaan en wat de volgende stap mocht zijn. Zou ik nog meer positieve dingen schrijven dan zou het misschien ongeloofwaardig worden en dat zou jammer zijn van iets wat ik vanuit mijn hart deel! Kortom: Carla; Bedankt!
Henk Nijenkamp
Kwaliteit, snelheid, attent, betrokken, hulpvaardig en duidelijk, kortom: Zeer tevreden met het werk van Care-align. Van harte aan te bevelen!!
Hoera! Iemand die begrijpt wat je wilt. Die geduld heeft. Die meedenkt. Die creatief is, doortastend, professioneel en oplossingsgericht. Ik ben bijzonder blij met mijn nieuwe website, gemaakt door de altijd vriendelijke Carla. www.riannehoekvandijke.nl
Wat een verademing om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben, dat zo vriendelijk is. Men luistert goed, doet voorstellen, adviseert, is zeer geduldig, legt uit, is eerlijk, betrouwbaar, enz. enz. Ik had geen hoge pet op van website bouwers, maar deze...... Die heb ik meteen vastgehouden en ga niet meer bij hen weg. Ondertussen bouwt men een na de ander site voor ons. En....... de prijzen zijn eerlijk en schappelijk. Er blijft maar 1 woord voor over: CHAPEAU
In korte tijd, maar met volop aandacht, bouwde Carla mijn hernieuwde website. Ik ben er superblij mee. Bedankt voor de plezierige samenwerking. Je snapte altijd wat ik bedoelde. En fijn om te weten dat ook het toekomstig onderhoud in goede handen is.
Heel blij met mijn nieuwe website. Carla is heel creatief en weet waar ze over praat. Ik had geen idee waar ik moest beginnen maar Carla kwam direct met voorstellen en heeft binnen een week een hele mooie site gemaakt. Het hele traject verliep erg soepel en keurig volgens afspraak. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Dank Carla!
Anton | BCTN
Wij hadden snel een website nodig voor onze nieuwe container terminal in Deventer. Carla was in staat om binnen een week een aantrekkelijke website te ontwerpen voorzien van vele grafische componenten, video en social media connecties. Binnen ons bedrijf was echt iedereen verbaasd over de snelheid, kundigheid en de communicatie om alles binnen deze zeer korte tijd voor elkaar te maken. Het geheel bleef ook nog eens ruim binnen budget, dus Carla heeft er weer een zeer tevreden klant bij!
Bedankt voor de fantastische samenwerking en een prachtige website Carla! Vakkundig en professioneel, de communicatie was echt perfect! Wat wij in gedachten hadden wist Carla perfect te vertalen tot een prachtige site! Mvg Marcel v Heemskerk
Hoi Carla het is weer gelukt ook deze site is mooi geworden mijn dank hier voor en voor de fijne samenwerking.
Carla, dank je voor je inzet, betrouwbaarheid, flexibiliteit en creativiteit. Je hebt in zeer korte tijd een prachtige website neergezet, die helemaal aan onze eisen voldoet en waar we nu al heel veel goede reacties op krijgen. Dank je voor de samenwerking. We ervaren deze als zeer prettig. Je bent erg duidelijk, goed bereikbaar, transparant, eerlijk en snel.
Carla is heel kundig. Ik had nog weinig idee wat ik nu precies wilde. alleen dat het speelse karakter erin moest. Ook de kleuren wist ik en veel plaatjes. Carla snapte al heel snel hoe zij de website voor mij kon maken. Stap voor stap hielp ze mij door het ontwerp heen. Elke keer gaf zij aan wat ik moest doe en dat leverde ik haar weer. Als ik wilde kon ik haar berichtje sturen of bellen. Ik ervaarde het als een hele fijne werkrelatie. zij liet zien dat ze echt een vakvrouw is met een warm hart. Ik kon volledig op haar vertrouwen. Nu heb ik een website waar ik superblij mee ben en die nu al enorm gewaardeerd wordt.
Bettina
Carla is een vrouw met kennis van zaken; een echte vakvrouw. Ze heeft een duidelijke mening en is eerlijk in haar advies. Haar manier van werken is transparant. Ze deelt wat ze heeft gedaan en wat ze gaat doen. Ik ben erg tevreden over haar manier van werken en het resultaat.
× Heb je een vraag? Ik help je graag.