Klantervaringen

Wat klanten schrijven over onze dienstverlening

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar je ervaringen met onze diensten.
Je kunt een recensie achterlaten op deze pagina door op de onderstaande button te klikken. Daarnaast zou het ons zeer helpen als je ook op onze Google Mijn Bedrijfspagina een review achterlaat.

Wij horen graag je ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
43 berichten.
Ziana
Hallo Carla, We hebben elkaar ontmoet via Internet en daarna flink gemaild !!. Ik had al een begin gemaakt met een site, aangemaakt met WordPress, maar was nog lang niet tevreden. Zoals ik al zei, ik vond je site en heb mijn wensen bij je neer gelegd. Al heel vlot zaten we op 1 lijn en begon je al te herstellen en te bouwen. Dank zij jou hebben we nu een fraaie goedlopende site, waar we mee voor de dag kunnen komen. Er moeten nog wel foto’s aan toegevoegd worden maar dan is het ook af. Nogmaals bedankt voor je snelle hulp en kennis. De groetjes uit Marokko, Ziana Hollandia Hallo Jan, Intussen heb ik nog diverse foto's toegevoegd aan de afbeeldingen sliders en wat andere aanpassingen gedaan. Het is een hele mooie website geworden met prachtige foto's. Carla
Als middelkleine volleybalvereniging is onze website van groot belang als informatiemedium naar onze leden maar zeker ook als middel voor het aantrekken van nieuwe leden. Een actuele en aansprekende content is hierom erg belangrijk. Sinds Carla van Rooij de website van onze volleybal vereniging TKC is gaan onderhouden, hebben onze leden altijd toegang tot de meest actuele gegevens en potentiële nieuwe leden krijgen een helder overzicht van onze mooie vereniging. Wedstrijdschema\'s, uitslagen, informatie over trainingen en toernooien, nieuws en mededelingen staan telkens weer snel online. De reeds bestaande teksten op onze site zijn door Carla op professionele wijze gecorrigeerd en herschreven en lezen nu prettiger. De website heeft bovendien een toegankelijke en levendige uitstraling gekregen. Hierdoor worden wij steeds vaker gevonden en benaderd door potentiële nieuwe leden. Wij hopen als vereniging nog lang gebruik te kunnen maken van Carla\'s diensten. Valentijn Laan, voorzitter van volleybal verenging TKC.
Met het bouwen en onderhouden van mijn website robsmusic.nl heeft Carla voor mij een langgekoesterde wens in vervulling doen gaan. De website is nu al veel mooier dan ik ooit had durven dromen en iedere week wordt hij mooier en beter gevuld. Het is nu vooral aan mij om inhoud te leveren voor de website en ook daarbij geeft Carla veel nuttige tips en adviezen. Op proactieve wijze komt zij ook met vrijblijvende ideeën voor het verbeteren van de website. Rob Herman
CONTACT GEGEVENS

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dit kan ook buiten de genoemde tijden. Wij horen graag van je.

NEEM CONTACT OP