Diensten

Nieuwe website laten maken

Het internet is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. En daarmee wordt het voor bedrijven ook steeds belangrijker zich online te kunnen presenteren.

Onze websites worden gemaakt met het zeer gebruiksvriendelijke WordPress. Nieuwe website nodig om je bedrijf online te presenteren?

NIEUWE WEBSITE

WEBSITE VERNIEUWEN

Website vernieuwen

Heb je al een website maar is deze verouderd? Er is veel veranderd de afgelopen jaren. Zoekmachines passen regelmatig hun methodieken aan en stellen steeds meer en hogere eisen aan websites. Zo is het goed kunnen bekijken van een website op mobiele apparaten heel belangrijk geworden voor een betere ranking.

Is je website aan een nieuw jasje toe? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Website onderhoud

Met het hebben van een mooie en sprankelende website is de klus nog niet geklaard. Het is slechts een start. Je visitekaartje is klaar maar als dit niet wordt onderhouden kan het snel verouderen en zijn kracht verliezen.
Onderhoud is daarom van zeer groot belang.

WEBSITE ONDERHOUD

COPYWRITING

SEO teksten

Voor de uitstraling van een website is het van groot belang dat de teksten geschreven zijn in foutloos Nederlands.

Ook kan met het schrijven van de juiste teksten een betere vindbaarheid bereikt worden in de diverse zoekmachines.

Liever zelf geen teksten schrijven? Jij levert de bouwstenen aan en wij schrijven de teksten voor je.

Dit regelen wij ook graag voor je en is bij de prijs inbegrepen

Hosting
SSL certificaat
Website inclusief content
Zoekmachines
Responsive

Wij hebben goede contacten met professionele, servicegerichte hostingpartijen. Indien gewenst registreren wij je domeinnaam en een hostingpakket bij één van deze hosters. Wij nemen je dit graag uit handen. Ook het installeren van WordPress op je domeinnaam en pakket behoort tot onze diensten. De kosten voor de hosting betaal je rechtstreeks aan de hostingprovider.

Een SSL-veiligheidscertificaat is een must. Je herkent dit aan het groene slotje in de browser en https i.p.v. http. Google hecht steeds meer waarde aan dit certificaat en ook de nieuwe Algemene Verordening Persoonsgegevens bepaalt dat persoonsgegevens versleuteld moeten worden verstuurd. Dat gebeurt aan de hand van dit veiligheidscertificaat. Let’s encrypt is de gratis vorm en indien je hostingprovider dit ondersteunt regelen wij dit certificaat voor je. Ook de implementatie in WordPress verzorgen wij graag voor je. Er is redelijk wat technische kennis nodig om dit goed te implementeren. Maar je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Je website wordt kant-en-klaar opgeleverd. D.w.z. dat alle pagina’s zijn gevuld met teksten en afbeeldingen. Jij levert zelf de teksten en afbeeldingen aan en deze worden door ons op je website geplaatst. Mocht je liever niet zelf de teksten willen schrijven dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat. Mocht je zelf niet in het bezit zijn van foto’s dan kunnen wij zorgen voor copyright vrije stockfoto’s uit een gratis database. Ook kun je ervoor kiezen om zelf betaalde stockfoto’s aan te schaffen.

Een aantal SEO-zaken maakt standaard deel uit van onze dienstverlening. Zo wordt een SEO-module toegevoegd en wordt per pagina de SEO ingesteld. Ook wordt de sitemap (structuur) van je website aangeboden aan de zoekmachines en als je het onderhoud aan ons uitbesteedt koppelen wij je website met Google Search Console. Dit alles voor een snellere en betere vindbaarheid.

Alle websites die wij maken zijn vanzelfsprekend responsive, dat wil zeggen dat de layout mee schaalt met het scherm waarop de website wordt bekeken. Wij gebruiken uitsluitend templates die volledig responsive zijn.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.

Klaar om je bedrijf een impuls te geven?

Vul het contactformulier in

En neem contact op als je nog vragen hebt.

Bel ons

Neem telefonisch contact met ons op en stel je vragen.

Offerte aanvragen

Stuur ons je wensen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

× Heb je een vraag? Ik help je graag.