Tarieven

Wat kost het maken van een website?

Een website maken is maatwerk en de tarieven zijn afhankelijk van je wensen. Maar omdat veel klanten het toch fijn vinden om een richtlijn te hebben, bieden wij een zestal pakketten, waarin diverse mogelijkheden zijn opgenomen. De prijzen zijn vanaf-prijzen en dienen vooral ter indicatie.
Uiteraard is het mogelijk om van de in deze pakketten genoemde opties af te wijken en een website te laten maken die geheel aan jouw wensen voldoet. Op basis van deze specifieke wensen wordt dan een offerte aan je uitgebracht.

Divi template

De genoemde prijzen zijn inclusief een lifetime licente voor het Divi template.  Deze licentie geeft automatisch toegang tot alle toekomstige updates van het template.

Wij hebben ervoor gekozen onze websites te maken met dit flexibele en zeer gebruiksvriendelijke template vanwege de hoge mate van aanpasbaarheid van de layout aan alle klantwensen. Daarnaast zorgt de gebruiksvriendelijkheid ervoor dat klanten ook zelf aanpassingen kunnen doen.

Extra opties

Wil je gebruik maken van extra opties zoals een meer professionele layout en/of plugins die veel extra mogelijkheden bieden om de professionele uitstraling te verhogen dan kan dit ook. In het Pro de Luxe pakket is een aantal premium plugins inbegrepen.  In de andere pakketten zijn deze opties tegen een meerprijs beschikbaar.  Graag lichten wij de mogelijkheden aan je toe.

Ander template

Heb je al een ander template gekocht en wil je graag dat daarmee je website wordt gemaakt dan is dat geen probleem. De tarieven kunnen dan wel afwijken van de onderstaande tarieven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Contactgegevens

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij horen graag van je.

Stel je vraag

Over ons

Care-align Webdesign heeft al veel tevreden klanten. Wij maken professionele websites vanaf €299,-.

Goede en snelle communicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk in onze dienstverlening.

 

Volg ons op