Tarieven

Wat kost het maken van een website?

Een website maken is maatwerk en de tarieven zijn afhankelijk van je wensen. Maar omdat veel klanten het toch fijn vinden om een richtlijn te hebben, bieden wij een zestal pakketten, waarin diverse mogelijkheden zijn opgenomen. De prijzen zijn vanaf-prijzen en dienen vooral ter indicatie.
Uiteraard is het mogelijk om van de in deze pakketten genoemde opties af te wijken en een website te laten maken die geheel aan jouw wensen voldoet. Op basis van deze specifieke wensen wordt dan een offerte aan je uitgebracht.

Divi template

De genoemde prijzen zijn inclusief het  Divi template
Wij hebben ervoor gekozen onze websites te maken met dit flexibele en zeer gebruiksvriendelijke template vanwege de hoge mate van aanpasbaarheid van de layout aan alle klantwensen. Daarnaast zorgt de gebruiksvriendelijkheid ervoor dat klanten ook zelf aanpassingen kunnen doen.

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk. Hiervoor gelden andere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Extra opties

Wil je gebruik maken van extra opties zoals een layout met veel mogelijkheden en/of plugins die veel extra opties bieden om de professionele uitstraling te verhogen dan kan dit ook. In het Pro de Luxe pakket zijn deze premium plugins inbegrepen.  In de andere pakketten zijn deze opties tegen een meerprijs beschikbaar.  Graag lichten wij de mogelijkheden aan je toe. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ander template

Heb je al een ander template gekocht en wil je graag dat daarmee je website wordt gemaakt dan is dat geen probleem. De tarieven kunnen dan wel afwijken van de onderstaande tarieven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

CONTACT GEGEVENS

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dit kan ook buiten de genoemde tijden. Wij horen graag van je.

NEEM CONTACT OP