Blog

U bevindt zich hier: Home » Blog

De keuze van het template

De keuze van een geschikt template voor uw website is – samen met de keuze voor een goede hostingpartij – de belangrijkste keuze om te maken voordat u start. Vandaar dat het goed is hieraan aandacht te besteden.

Lees meer

WordPress.com vs WordPress.org

WordPress.com of WordPress.org: welke van de twee kun je het beste kiezen en wat zijn de voor- en nadelen van elk. Hopelijk helpt dit artikel bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer

Wat u moet weten over premium templates

In tegenstelling tot de gratis templates die voor WordPress beschikbaar zijn,  zijn er ook veel betaalde mogelijkheden. Deze zogenaamde premium templates zijn vaak mooier en hebben meer mogelijkheden om de lay-out aan te passen. De updates voor de gratis templates kunnen gratis en eenvoudig worden gedaan via het WordPress dashboard.Maar om premium templates te kunnen updaten is een licentie .....

Lees meer

Het belang van goede website hosting

Veel klanten die zich tot mij wenden voor het maken van een website hebben al een domeinnaam laten vastleggen of zelfs al een hostingpakket aangeschaft bij een hostingbedrijf. En soms is er op die domeinnaam ook al (een begin van) een website aanwezig. Als website bouwer ben ik niet altijd onverdeeld gelukkig met die keuze omdat er in een later stadium dan nogal eens problemen optreden.

Lees meer