Een SEO vriendelijk webdesign vraagt om SEO teksten

Een SEO vriendelijk webdesign vraagt om SEO teksten

Een SEO vriendelijk webdesign is een belangrijke basis voor het realiseren van goede posities in Google.

Jij wilt dat jouw website goed vindbaar is in Google, maar dit gaat zeker niet vanzelf. Het begint allemaal met een goed, sterk en SEO vriendelijk webdesign.

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Het richt zich dan ook niet alleen op Google, maar op alle zoekmachines. Toch, Google is de meest gebruikte zoekmachine, waardoor de regels en richtlijnen van deze partij centraal staan bij SEO activiteiten.

SEO vriendelijke webdesign
SEO vriendelijke webdesign

Enkel een SEO vriendelijk webdesign is niet voldoende

Je webdesign moet SEO vriendelijk zijn om een sterke basis te leggen voor het bereiken van de beste posities in Google en andere zoekmachines. Toch is een SEO vriendelijk webdesign alleen niet voldoende. SEO bestaat in de basis uit 3 belangrijke pijlers en het webdesign is hier slechts één van.

Je webdesign valt onder de pijler ‘technische SEO’. Daarnaast is er ook aandacht nodig voor de pijlers ‘SEO content’ en ‘Linkbuilding’. Voor een SEO vriendelijk webdesign ben je natuurlijk welkom bij Care-align Webdesign. Een sterk webdesign vraagt om sterke SEO content, waarin ook voldoende aandacht wordt besteed aan linkbuilding. Hiervoor werken wij samen met D-Write One.

Wanneer is een website eigenlijk zoekmachine vriendelijk?

De hele website moet zoekmachine vriendelijk zijn om goed te ranken in Google. Dit betekent dat je een responsive webdesign nodig hebt, dus een SEO vriendelijk webdesign dat optimaal presteert op zowel grote als kleinere schermen.

Het is belangrijk dat zoekmachines via je hostingpartij toegang tot je website hebben, zodat zij alle nodige data op een makkelijke en snelle manier op kunnen halen. Alle data die verbonden is aan je website speelt een rol, van afbeeldingen, teksten, titels en URL’s tot interne links, externe links, de structuur en de navigatie.

Het is belangrijk om regelmatig verse, waardevolle content toe te voegen aan je website, want Google houdt van actuele websites. Je hebt dus bijvoorbeeld SEO blogs nodig.

Dan moet de laadtijd van je website ook nog eens dik in orde zijn. Zo zijn er nog tal van factoren die een rol spelen bij het zoekmachine vriendelijk maken van je website.

SEO vriendelijk webdesign
SEO vriendelijke webdesign

SEO pijler 1: Technische SEO

Care-align Webdesign heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van SEO vriendelijke websites voor ZZP en MKB. Wij zorgen voor een maximale focus op de eerste, heel belangrijke pijler van SEO, namelijk de technische SEO. In de praktijk betekent dit dat wij ervoor zorgen dat je website technisch helemaal in orde is, zowel aan de voorzijde als achter de schermen.

We bouwen je website op een volledig SEO vriendelijke manier, op basis van jouw wensen en eisen. Hiervoor zetten we een ruime ervaring en expertise in, want wij zijn ons er sterk bewust van dat de eerste SEO pijler bepalend is voor de andere twee pijlers. Wanneer je website technisch niet in orde is, dan zijn de andere SEO activiteiten zinloos.

SEO pijlers 2 & 3: SEO teksten en linkbuilding

Met een sterk, SEO vriendelijk webdesign heb je dus een goede basis te pakken, maar dit webdesign vraagt wel om verdere aanvulling met een sterke focus op SEO. We hebben het dan over de volgende twee pijlers, namelijk SEO teksten en linkbuilding.

Care-align Webdesign werkt al lange tijd samen met SEO tekstschrijver Marensa van Oosten, van tekstbureau D-Write One. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er een complete service geboden kan worden, waarbij optimale aandacht is voor alle drie de pijlers van SEO.

D-Write One staat klaar om voor onze klanten SEO teksten te schrijven, maar er kunnen ook andere teksten worden geleverd. Hierbij kun je denken aan product- en categorieteksten, informatieve content en SEO blogs.

Wil je maandelijks verse blogs ontvangen? Dan kun je bij D-Write One een blogabonnement op maat afsluiten, met 25% korting via Care-align Webdesign! Er is aandacht voor SEO en interne linkbuilding in alle teksten en blogs.

 

SEO vriendelijk webdesign copwriting
SEO vriendelijk webdesign

Een SEO vriendelijk webdesign heeft SEO teksten nodig!

Je bent bij Care-align Webdesign natuurlijk van harte welkom voor een SEO vriendelijk webdesign. Wij bieden jou een geoptimaliseerde website naar wens, tegen een aantrekkelijk tarief.

Daarnaast kunnen wij je website professioneel, periodiek onderhouden om de prestaties hoog te houden. Combineer een sterk webdesign met SEO teksten, blogs en linkbuilding voor maximale resultaten.

Interesse? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden met betrekking tot de samenwerking met D-Write One voor de juiste SEO content voor je website.

Je kunt bij ons altijd een gratis offerte aanvragen voor elke dienstverlening. Wil je eerst meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Samen zorgen we voor een effectief SEO vriendelijk webdesign met de juiste SEO teksten!

× Heb je een vraag? Ik help je graag.