SEO teksten schrijven

Een goed geschreven tekst is het halve werk

Voor de uitstraling van een website is het allereerst van groot belang dat de teksten geschreven zijn in foutloos Nederlands. Tevens is het belangrijk dat de bezoekers van je website geïnteresseerd blijven in wat je wilt vertellen, zodat men niet halverwege het verhaal afhaakt. Dit vergt een goede schrijfstijl en een goede kennis van de grammatica.

SEO teksten schrijven
SEO teksten schrijven

Zoekmachine vriendelijke website teksten schrijven

Ook kan met het schrijven van de juiste teksten een betere vindbaarheid bereikt worden in de diverse zoekmachines. Het is de kunst om een combinatie te maken van prettig leesbare en goed geschreven teksten en deze ook meteen zoekmachinevriendelijk te maken.
Het heeft weinig zin een lap van een tekst te schrijven waaraan de lezer geen touw kan vastknopen, zodat men al snel afhaakt en niet verder leest. Sterker nog, op zoek gaat naar een volgende aanbieder van dezelfde dienst of hetzelfde product.

En ook al staat de website op de eerste pagina in een zoekmachine dan is dit nog geen garantie dat de klant ook daadwerkelijk geïnteresseerd raakt als de teksten niet goed zijn geschreven. Teksten moeten in eerste instantie worden geschreven voor de bezoekers van je website en niet voor de zoekmachines.
Uiteraard kun je deze twee prima combineren, maar altijd vanuit het oogpunt dat de (toekomstige) klant het geschrevene aantrekkelijk genoeg moet vinden verder te lezen en ook de andere pagina’s van de website te bezoeken.

Het schrijven van teksten uitbesteden

Professioneel geschreven SEO teksten kunnen het verschil maken in ranking van je website. Al geruime tijd werken wij samen met tekstbureau D-Write One. Hierdoor kunnen wij een complete service aanbieden.

Een professioneel webdesign gecombineerd met professioneel geschreven SEO teksten. Een gouden combinatie om goed gevonden te worden in de zoekmachines.

Wil je het schrijven van je website teksten uitbesteden aan professionals dan bieden wij – in combinatie met het laten maken van een website – 25% korting op teksten geschreven door D-Write One.

SEO teksten schrijven
CONTACT GEGEVENS

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dit kan ook buiten de genoemde tijden. Wij horen graag van je.

NEEM CONTACT OP

8 + 5 =