SEO teksten schrijven

U bevindt zich hier: Home » Diensten » SEO teksten schrijven

Een goed geschreven tekst is het halve werkSEO teksten schrijven

Voor de uitstraling van een website is het allereerst van groot belang dat de teksten geschreven zijn in foutloos Nederlands. Tevens is het belangrijk dat de bezoeker van uw website geïnteresseerd blijft in wat u wilt vertellen, zodat men niet halverwege het verhaal afhaakt. Dit vergt een goede schrijfstijl en een goede kennis van de grammatica.

 

 

Zoekmachine vriendelijke website teksten schrijven

Ook kan met het schrijven van de juiste teksten een betere vindbaarheid bereikt worden in de diverse zoekmachines. Het is de kunst om een combinatie te maken van prettig leesbare en goed geschreven teksten en deze ook meteen zoekmachinevriendelijk te maken.
Het heeft weinig zin een lap van een tekst te schrijven waaraan de lezer geen touw kan vastknopen, zodat men al snel afhaakt en niet verder leest. Sterker nog, op zoek gaat naar een volgende aanbieder van dezelfde dienst of hetzelfde product.

En ook al staat de website op de eerste pagina in een zoekmachine dan is dit nog geen garantie dat de klant ook daadwerkelijk geïnteresseerd raakt als de teksten niet goed zijn geschreven. Teksten moeten in eerste instantie worden geschreven voor de bezoekers van onze website en niet voor de zoekmachines.
Uiteraard kun je deze twee prima combineren, maar altijd vanuit het oogpunt dat onze (toekomstige) klant het geschrevene aantrekkelijk genoeg moet vinden verder te lezen en ook de andere pagina’s van onze website te bezoeken.

Het schrijven van teksten uitbesteden

Indien u liever het schrijven van uw website teksten uitbesteedt kan Care-align Webdesign dit voor u verzorgen. De prijzen hiervoor zijn in overleg te bepalen, afhankelijk van het aantal teksten dat moet worden geschreven. Vraagt u naar de mogelijkheden. Een offerte aanvragen kan ook via deze link.

Volg ons op

Wat klanten schrijven

 • Elsa / 11 januari 2018:
  Waarmee Care-align Webdesign zich vooral onderscheidt is bereikbaarheid en snelheid. Erg prettig om een prompte reactie te krijgen als er... »
 • Ed Mekes / 14 november 2017:
  Carla heeft onze website naar volle tevredenheid gemaakt. Buiten haar vakkundigheid heeft zij ook oog voor detail. De samenwerking was... »
 • Gerrit / 31 oktober 2017:
  Carla heeft met inzet en passie de opdracht voor het maken van een heldere website uitgevoerd. Daarbij heeft zij ook... »
 • Alex / 20 oktober 2017:
  Carla heeft mijn website met veel aandacht, passie en geduld gemaakt. Ik ben een perfectionist die hoge eisen stelt maar... »
 • Ömer / 10 september 2017:
  ik ben een beginnend ondernemer, mijn vorige website was niet goed vindbaar, na onderzoek door care-alignwebdesign.nl ben ik er achter... »