Logopediepraktijk Reflex Totaal
Logopediepraktijk Reflex Totaal
Logopediepraktijk Reflex Totaal
Logopediepraktijk Reflex Totaal
Logopediepraktijk Reflex Totaal

Opdrachtgever:

Praktijk Petra van Noort

Informatie:

Petra van Noort van logopediepraktijk Reflex Totaal had al een website maar deze voldeed niet meer aan de huidige eisen. Aan mij de vraag een nieuwe website voor haar praktijk te bouwen.
Met het Divi template heb ik een eerste opzet gemaakt en deze viel meteen grotendeels in de smaak. De uitstraling die Petra voor ogen had was aanwezig.
Op de homepagina zijn alle facetten van haar dienstverlening zichtbaar en op de overige pagina’s wordt dieper ingegaan op de praktijk en de werkwijze. Petra is heel blij met haar nieuwe website.

Wat hebben wij gedaan:

  • Vastleggen domeinnaam en hosting
  • Webdesign in WordPress en Divi
  • Zoekmachine optimalisatie

Reactie van de klant:

Carla is heel kundig. Ik had nog weinig idee wat ik nu precies wilde. alleen dat het speelse karakter erin moest. Ook de kleuren wist ik en veel plaatjes. Carla snapte al heel snel hoe zij de website voor mij kon maken. Stap voor stap hielp ze mij door het ontwerp heen. Elke keer gaf zij aan wat ik moest doe en dat leverde ik haar weer. Als ik wilde kon ik haar berichtje sturen of bellen. Ik ervaarde het als een hele fijne werkrelatie. zij liet zien dat ze echt een vakvrouw is met een warm hart. Ik kon volledig op haar vertrouwen. Nu heb ik een website waar ik superblij mee ben en die nu al enorm gewaardeerd wordt.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.