Rob’s Music

Werken bij de Van Dam Groep
Rob's music
Rob's music
Werken bij de Van Dam Groep
Rob's music
Rob's music
Rob's music

Muzikale hobby website in 2 talen, premium template, responsive

Deze website was een lang gekoesterde wens van Rob Herman om zijn muzikale hobby te kunnen delen met muziekvrienden en artiesten, zowel in Nederland als daarbuiten. Vandaar ook dat de website tweetalig is gemaakt (Nederlands en Engels). zodat ook de buitenlandse vrienden en artiesten kennis kunnen nemen van hetgeen op deze website wordt gepubliceerd.

Er is veelvuldig gebruik gemaakt van tabellen, omdat de opdrachtgever veel lijsten wilde kunnen publiceren. Door middel van het inbouwen van een zeer goede plug-in, waarmee zelfs excelsheets geïmporteerd kunnen worden zijn er overzichtelijke tabellen ontstaan.

De website heeft diverse submenu’s die deels als uitklapmenu en deels als speciaal menu in de sidebar zijn vormgegeven. Dit is gedaan om alles overzichtelijk te houden. Alleen op bepaalde pagina’s zijn de voor die pagina relevante menu-items zichtbaar.

Er is plaats ingeruimd om diverse artiesten uit te lichten en ook om album recensies te publiceren.

Zoals hierboven benoemd is de website zowel in het Nederlands als ook in het Engels toegankelijk. De Nederlandse teksten zijn handmatig in het Engels vertaald.

De opdrachtgever is meer dan tevreden met het resultaat en heeft al diverse hele leuke reacties gekregen op zijn website uit binnen- en buitenland.
Hij wordt nu zelfs regelmatig benaderd door muziek agentschappen om reviews over nieuwe cd’s te schrijven.

Uiteraard ben ik zoals voor iedere klant ook na oplevering van de website nog beschikbaar bij problemen of andere nazorg.

Reactie van de klant:

Met het bouwen en onderhouden van mijn website robsmusic.nl heeft Carla voor mij een langgekoesterde wens in vervulling doen gaan. De website is nu al veel mooier dan ik ooit had durven dromen en iedere week wordt hij mooier en beter gevuld. Het is nu vooral aan mij om inhoud te leveren voor de website en ook daarbij geeft Carla veel nuttige tips en adviezen. Op proactieve wijze komt zij ook met vrijblijvende ideeën voor het verbeteren van de website.