Willems Sierbestrating
Willems Sierbestrating historie
Willems Sierbestrating projecten

Opdrachtgever:

Willems Sierbestrating

Informatie:

De oude website van Willems Sierbestrating was gehackt en functioneerde daardoor niet meer. De hack bestond eruit dat pagina’s werden omgeleid naar websites waarmee je als bedrijf niet wilt worden geassocieerd.

De hosting had het niet voor elkaar gekregen de hack te verwijderen. Dat is ook zeer gespecialiseerd werk dus als je niet precies weet waarnaar je moet zoeken blijven er toch vaak achterdeurtjes open staan waardoor hackers opnieuw binnen kunnen komen.

De oorzaak was een plugin die niet was geüpdated en via deze plugin wist men binnen te dringen. Ik kan niet voldoende benadrukken dat het up-to-date houden van alle software een must is.

Aan mij de vraag om de site opnieuw te maken en bij een ander hostingbedrijf onder te brengen.

Omdat ik een meer dan uitstekende samenwerking heb met Hoasted verhuisde ik de domeinnaam, zonder medeneming van de website uiteraard, naar deze hosting. Ik installeerde WordPress en zette meteen een aanvraag in gang bij Google om de site opnieuw te beoordelen. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat Google de waarschuwing voor malware had verwijderd van de domeinnaam.

De vraag van de klant was om de oude website zo goed als mogelijk na te bouwen omdat ze daar wel tevreden over waren. Niet op alle punten vond ik de website goed in elkaar zitten dus heb ik ook verbeteringen meegenomen bij de bouw van de site. Maar de meeste pagina’s hebben wel dezelfde layout behouden. Wel heb ik een mooie timeline gemaakt voor de historie van het bedrijf.

Op mijn testsite bouwde ik de website en na goedkeuring van de klant heb ik de site verhuisd naar het hoofddomein. Daarmee kon de nieuwe website online.

De host beschikt al over veilige servers maar voor extra veiligheid heb ik Wordfence geïnstalleerd zoals ik bij iedere website doe die ik bouw. Door vrij strakke instellingen is de kans klein dat de site nogmaals ten prooi valt aan een hack.

De klant is er heel blij mee en heeft weer een goed werkende website.

Wat hebben wij gedaan:

  • Webdesign in WordPress en Divi
  • Domeinnaam verhuisd en hostingpakket aangevraagd en gekoppeld
  • Een verzoek ingediend bij Google om de domeinnaam weer als schoon te erkennen
  • Zoekmachine optimalisatie

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.