portfolio B&B Villa Beldershoek
B&B Villa Beldershoek
B&B Villa Beldershoek
B&B Villa Beldershoek
B&B Villa Beldershoek

Opdrachtgever:

B&B Villa Beldershoek Hengelo (Ov)

Informatie:

Eveline Verbeek van B&B Villa Beldershoek uit Hengelo benaderde mij met de vraag of ik de bestaande website in een nieuw jasje wilde steken. De bestaande website was niet het visitekaartje dat zij voor ogen hadden en zodoende moest er een geheel vernieuwde website komen.

Omdat ook de hostingprovider niet aan de wensen voldeed en erg duur bleek te zijn heb ik de website en domeinnaam eerst verhuisd naar een goede hostingpartij. Hierna kon ik aan de slag met de input die ik intussen van de klant had gekregen.
Er ontstond al snel een mooie en aansprekende website die de uitstraling van de B&B weerspiegelt. Eveline leverde snel en adequaat de informatie aan en binnen anderhalve week was de nieuwe website klaar.

Het is een chique, mooie en zeer aansprekende website geworden met reserveringsmodule om de kamers te kunnen reserveren.

Wat hebben wij gedaan:

  • Verhuizen domeinnaam en website naar andere hosting
  • Webdesign in WordPress en Divi
  • boekingsmodule implementeren d.m.v. plugin Hbook pro versie

Reactie van de klant:

Carla, dank je voor je inzet, betrouwbaarheid, flexibiliteit en creativiteit. Je hebt in zeer korte tijd een prachtige website neergezet, die helemaal aan onze eisen voldoet en waar we nu al heel veel goede reacties op krijgen. Dank je voor de samenwerking. We ervaren deze als zeer prettig. Je bent erg duidelijk, goed bereikbaar, transparant, eerlijk en snel.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.