Barbara Visschedijk
portfolio Barbara Visschedijk
Barbara Visschedijk
Barbara Visschedijk
portfolio Barbara Visschedijk inspiratie

Opdrachtgever:

Barbara Visschedijk educatieve projecten

Informatie:

Barbara Visschedijk schrijft voor educatieve projecten. Ze schrijft voor onderwijs en jeugd en jongeren. Haar website was jaren geleden gemaakt en voldeed niet meer aan de huidige normen. Het uiterlijk was gedateerd en de website was niet responsive. Een make-over was daarom de oplossing.

Barbara liet mij haar wensen weten en 1 van die wensen was een one page website waarop alle informatie in mooie blokken was verdeeld. Het menu moest naar de diverse onderdelen van deze pagina linken.
Mooie afbeeldingen waren een must. Barbara stuurde mij haar prachtige eigen foto’s toe en deze werden verwerkt in de website.

Er zijn uiteindelijk toch 2 extra pagina’s toegevoegd voor alle projecten waaraan Barbara heeft meegewerkt en een pagina over Barbara zelf. Naar deze beide pagina’s wordt vanaf de homepagina gelinkt. Het hoofdmenu linkt alleen naar secties op de homepagina.

Alle wensen van Barbara zijn in de website verwerkt en zij is zeer blij met het mooie resultaat.

Wat hebben wij gedaan:

  • Verouderde website opnieuw gebouwd
  • Webdesign in WordPress en Divi
  • Gedeeltelijk one-page met menu links naar secties op homepagina

Reactie van de klant:

In korte tijd, maar met volop aandacht, bouwde Carla mijn hernieuwde website. Ik ben er superblij mee. Bedankt voor de plezierige samenwerking. Je snapte altijd wat ik bedoelde. En fijn om te weten dat ook het toekomstig onderhoud in goede handen is.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.

× Heb je een vraag? Ik help je graag.