Project Genealogie website

Genealogische website

Naast alle bedrijfsmatige websites die ik intussen heb gemaakt heb ik ook een website gemaakt voor één van mijn hobby’s en dat is stamboomonderzoek. In al de jaren dat ik dit al doe heb ik de gegevens van een grote hoeveelheid voorouders weten te traceren. Al deze gegevens heb ik ingevoerd in een programma genaamd Aldfaer en vervolgens hieruit parentelen en kwartierstaten gegenereerd.

Om dit alles op internet te kunnen presenteren heb ik een website gemaakt en daaraan deze overzichten gekoppeld.
Onlangs heb ik de website in een fris, nieuw jasje gestoken d.m.v. een ander template en een veel overzichtelijkere lay-out.

 

genealogie
genealogie

Op de Homepage staan  afbeeldingen met links naar alle parentelen en kwartierstaten van mijn eigen voorouders maar ook naar de voorouders van mijn man. Via het hoofdmenu kan voor beide stambomen naar een index worden gegaan die is gegenereerd met het programma Humogen.

In de zijbalk van iedere pagina staat een menu met links naar de diverse pagina’s zodat men vanaf iedere pagina makkelijk naar de juiste pagina kan navigeren. Daarnaast kan d.m.v. een uniforme afbeelding vanaf iedere pagina naar de betreffende kwartierstaat of parenteel worden geklikt.
Ook is bijna iedere pagina voorzien van een andere headerafbeelding. Er is een contactpagina en een gastenboek aan toegevoegd en zo is het een mooi en overzichtelijk geheel geworden.

genealogie
genealogie

Ook iets voor jou?

Wil je ook een mooie website? Ik maak deze graag voor je. Neem gerust contact met mij op.