Leefstijl Wierden homepage

Opdrachtgever:

Leefstijl Wierden

Informatie:

Mira van den Hemel is gediplomeerd leefstijl- en vitaliteitscoach. Daarnaast werkt ze als zelfstandig communicatietrainer voor bedrijven.

Voor deze laatste activiteit mocht ik al eerder een website maken. Dit keer benaderde ze me voor het bouwen van een website voor haar nieuwe praktijk als leefstijl- en vitaliteitscoach.

We bespraken haar wensen en op basis daarvan maakte ik een ontwerp. Mira was direct enthousiast en op basis van haar feedback en snel aangeleverde content kreeg de website steeds meer vorm.

Het geheel is een fris en professioneel visitekaartje geworden voor haar bedrijf. Mira is erg blij met de nieuwe website.

Wat hebben wij gedaan:

  • Webdesign in WordPress en Divi
  • Domeinnaam vastgelegd en hostingpakket gekoppeld
  • Zoekmachine optimalisatie

Reactie van de klant:

Ik heb Carla leren kennen toen ze een website voor mijn trainingsbureau www.vandenhemel-training.nl. bouwde, ruim 10 jaar geleden. Toen al heel prettig met haar samengewerkt. Zij heeft ook mijn huidige website www.leefstijlwierden.nl gemaakt. Ook nu gaf Carla weer goede adviezen. Carla werkt snel en secuur. Is, heel goed bereikbaar en erg deskundig. Ik kan haar iedereen aanbevelen.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.

× Heb je een vraag? Ik help je graag.