Concept Meubel
Concept Meubel
Concept Meubel
Concept Meubel
Concept Meubel

Opdrachtgever:

Kastenstudio Utrecht

Informatie:

Voor Ed Mekkes van Kastenstudio Utrecht is dit de derde website die ik mocht maken. Hij wilde graag – naast zijn andere 2 websites – ook een webshop om de modulaire componenten te verkopen zodat klanten zelf hun ideale meubel kunnen samenstellen.

De bedoeling was een rustige shop met een indeling naar categorieën en waar de producten goed tot hun recht zouden komen. Er moesten 3 verzendopties komen: afhalen in de showroom in Utrecht, verzenden binnen Nederland en vanaf € 700,- gratis verzenden.

Het afrekenproces is zo ingericht dat afhankelijk van het bedrag de klant alleen die verzendopties te zien krijgt die relevant zijn.

Om de winkelpagina’s een niet standaard uiterlijk te geven is gebruik gemaakt van een plugin speciaal gemaakt voor het Divi template: de Woo layout injector. Iedere winkelpagina is hiermee helemaal naar eigen smaak op te bouwen hetgeen standaard in Divi en Woocommerce niet mogelijk is.

De komende tijd zullen er nog producten aan de winkel worden toegevoegd. Ed en zijn vrouw zijn zeer tevreden over de webshop.

Inmiddels worden via deze webshop kant-en-klare kasten verkocht in diverse afmetingen, samenstellingen en kleuren.

Wat hebben wij gedaan:

  • Webshop gemaakt met WordPress en Divi
  • Plugin toegevoegd waardoor deelbetalingen mogelijk zijn
  • Zoekmachine optimalisatie

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.

× Heb je een vraag? Stel deze via whatsapp.