Container Terminal Deventer
webdesign portfolio container terminal Deventer
webdesign portfolio container terminal Deventer
webdesign portfolio container terminal Deventer
Container Terminal Deventer

Opdrachtgevers:

BCTN en Vos Transport

Informatie:

Container Terminal Deventer is een in het 1e kwartaal van 2022 nieuw te openen terminal in de haven van Deventer voor containervervoer over water. Het is een samenwerkingsverband tussen o.a. BCTN (Binnenlandse Container Terminals Nederland) uit Nijmegen en Vos Transport uit Deventer.

Deze nieuwe terminal moest goed in de markt worden gezet en daarbij is een eigen website onontbeerlijk. De website moest binnen een week worden vormgegeven en dat is gelukt, mede door de snelle informatie uitwisseling tussen de opdrachtgever en mij.

In eerste instantie 3 pagina’s, maar later eventueel uit te breiden met meer informatie. Uiteraard is de website voorzien van https en ondergebracht bij een uitstekende hostingprovider.

Het is een mooie en informatieve website geworden waarmee de opdrachtgevers erg blij zijn.

Wat hebben wij gedaan:

Webdesign in WordPress en Divi

Reactie van de klant:

Wij hadden snel een website nodig voor onze nieuwe container terminal in Deventer. Carla was in staat om binnen een week een aantrekkelijke website te ontwerpen voorzien van vele grafische componenten, video en social media connecties.

Binnen ons bedrijf was echt iedereen verbaasd over de snelheid, kundigheid en de communicatie om alles binnen deze zeer korte tijd voor elkaar te maken. Het geheel bleef ook nog eens ruim binnen budget, dus Carla heeft er weer een zeer tevreden klant bij!

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.