Project Brood van Jan

brood van jan

Website Brood van Jan

Ook thuis-bezorg-bakker Jan wist de weg naar mij te vinden nadat hij van zijn collega’s Twente Bakker en Van Konrad over mijn werkzaamheden voor hen had gehoord. Ook Jan wilde zich graag losmaken van de thuisbakkers organisatie en zelfstandig verder en daar hoort ook een eigen website bij.

Tijdens een persoonlijk gesprek over zijn wensen voor de site heb ik hem meteen geholpen met het registreren van zijn domeinnaam en het bestellen van een hostingpakket. Dit was gelukkig snel geregeld zodat ik de volgende dag al aan de slag kon.

Jan wilde graag gebruik maken van hetzelfde template als zijn collega’s, uiteraard wel aangepast aan zijn huisstijl. Op de homepagina wilde hij liever 1 afbeelding in plaats van een slider.

 

Brood van Jan
Brood van Jan

Binnen één dag had de website al aardig vorm en konden in de loop van de dagen daarna de puntjes op de i worden gezet. Nadat het logo klaar was kon ik een header maken en deze plaatsen.

De inhoud van de website kon in grote delen gelijk zijn aan die van de websites van zijn collega’s met een paar kleine aanpassingen. De website zal voornamelijk dienen ter informatie van zijn huidige klantenbestand, maar uiteraard heb ik ook voor vindbaarheid in de zoekmachines gezorgd. Ook het onderhoud voor deze website is door Jan aan mij toevertrouwd.

Brood van Jan
Brood van Jan

Reactie van de klant:

Via mond op mond reclame kwam ik bij Care-align Webdesign terecht. Dit is mij goed bevallen.
Care-align staat in mijn ogen voor:
– Meedenkend
– Snel en nauwkeurig werkend
– In oplossingen denkend
– Maatwerk
– Goede en snelle service

Ook iets voor jou?

Wil je ook een mooie website? Ik maak deze graag voor je. Neem gerust contact met mij op.