Website laten maken Limburg

Website laten maken Limburg

Profesionele WordPress website vanaf € 299,-

Wil je een website laten maken, vernieuwen of onderhouden en woon je in Limburg?

Care-align Webdesign kan je hierbij helpen. Wij bouwen betaalbare websites in het populaire en veelzijdige WordPress. De website wordt geheel compleet opgeleverd. Daarnaast is deze responsive en zoekmachinevriendelijk.

Wil je een website laten maken in Limburg?

Care-align Webdesign: professioneel en betaalbaar

website laten maken Borne

Nieuwe website maken

Wil je een website laten maken in Borne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Care-align Webdesign maakt professionele websites vanaf 299,-. Je betaalt een eenmalig tarief zonder bijkomende periodieke kosten. Kernwoorden zijn: Eerlijk, transparant, goede service, snelle communicatie en actief meedenken.

website laten maken Borne

Website vernieuwen

Voldoet je website niet meer aan de moderne eisen? Of is de lay-out niet meer naar je zin? Dan kan het vernieuwen van je website een goede oplossing zijn. Care-align Webdesign maakt er voor een eenmalig tarief en zonder periodieke kosten weer een frisse en toekomstbestendige website van.

website laten maken Borne

Website onderhouden

Heb je een WordPress website en wil je deze professioneel laten onderhouden? Een goed onderhouden website is veiliger en wekt meer vertrouwen bij bezoekers. Care-align Webdesign onderhoudt websites zonder periodieke kosten. Met een onderhoudsovereenkomst krijg je korting op het uurtarief.

Wat mag je van ons verwachten

Betaalbare tarieven

Hier vind je onze tarieven. Vanaf € 299,- heb je al een eenvoudige, kant-en-klare website

Geen maandelijkse kosten

Voor het maken van je website betaal je een eenmalig, van te voren overeengekomen, bedrag en ook voor onderhoud zit je niet vast aan een abonnement.

Diverse layout-opties

Bekijk hier de diverse mogelijkheden. Vind je geen layout die je aanspreekt vraag dan naar een maatwerk optie.

Goede en snelle communicatie

Wij houden van duidelijke, goede en snelle communicatie naar onze klanten. Op je e-mails heb je nog dezelfde dag antwoord en onze telefonische bereikbaarheid is zeer goed.

h
Teksten worden standaard geredigeerd

Eén van onze standaard services is het redigeren van door jou aangeleverde teksten zodat de teksten in foutloos Nederlands op je website verschijnen.

Volledig responsive

Wij maken alleen gebruik van templates die responsive zijn d.w.z. goed zichtbaar op alle schermen zodat de layout meeschaalt met het scherm waarop je website wordt bekeken.

Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites worden opgeleverd met een zoekmachine optimalisatie tool die per pagina wordt ingesteld.

SSL beveiligingscertificaat

Een veilige website wordt steeds belangrijker. Google gaat websites zonder groen slotje nog dit jaar als onveilig aanmerken. Wij verzorgen voor iedere website een gratis beveiligingscertificaat via Let's encrypt. Voorwaarde is wel dat de hostingprovider dit ondersteunt.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.

Recente Artikelen

Wat is belangrijk voordat je een website laat maken?

Een website laten maken vergt best wat voorbereidingen. Hier lees je waarmee je rekening moet houden.

Actief in heel Nederland

Wij zijn niet alleen actief in Limburg maar ook in bijvoorbeeld Zeeland, Utrecht en Groningen kun je gebruik maken van onze diensten.

× Heb je een vraag? Ik help je graag.