Website laten maken

U bevindt zich hier: Home » Diensten » Website laten maken

Professionele en betaalbare website laten maken

Nieuwe website laten maken

Het internet is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. En daarmee wordt het voor bedrijven ook steeds belangrijker zich online te kunnen presenteren. Als uw concurrent wel een mooie en goed vindbare website heeft en u niet dan verliest u de strijd om de klant. Maar ook als u wel een website heeft, maar deze is sinds jaren niet meer aangepast en bovendien niet goed vindbaar in de zoekmachines zult u dit mogelijk merken aan het aantal nieuwe klanten dat zal afnemen.

 

Zelf maken kan maar kost veel tijd en uiteindelijk ook geld

Veel redenen dus voor de aanschaf van een website. Nu kunt u deze natuurlijk proberen zelf te maken, er zijn programma’s genoeg  te vinden hiervoor. Maar de vraag is: wilt u dat? Of eigenlijk: moet u dat willen?
De tijd die u zult moeten besteden van het uitvogelen hoe het programma van uw keuze werkt en het daarna maken van uw website kunt u niet besteden aan uw bedrijfsmatige activiteiten. Dus eigenlijk kost u dat geld in plaats van dat het u geld bespaart.

 

Webdesign is een vakwebsite laten maken

En webdesign is natuurlijk ook gewoon een vak, net als uw eigen vak een vak is. Bovendien bent u er met het maken van een website  nog niet. Er zal een beveiliging moeten worden ingebouwd tegen hackers, u zult iets aan SEO (Search Engine Optimization) moeten doen, u zult op zoek moeten naar een geschikt template en naar plugins die bepaalde functionaliteiten kunnen toevoegen aan uw website. Kortom: er gaat veel tijd in zitten.

 

Maak gebruik van de expertise en ervaring van een professionele website bouwer

Care-align Webdesign kan u dit allemaal uit handen nemen. Wij hebben veel kennis en ervaring en beschikken over veel verschillende soorten premium templates waarmee wij onze websites bouwen. Wij weten precies welke plugins wij voor een bepaalde toepassing kunnen gebruiken en bouwen binnen korte tijd een hele mooie en functionele website voor u. Ook met het goed vindbaar maken in de zoekmachines hebben wij ruime ervaring.

 

Betaalbaar en professioneel kan zeker samen gaan

Een website laten maken hoeft helemaal niet vreselijk duur te zijn. Vanaf € 199,- heeft u al een eenvoudige website met 3 pagina’s en gemaakt met één van de gratis templates uit de WordPress repository. En wilt u een professioneler template met meer opties, meer pagina’s of extra toevoegingen dan kan dat uiteraard ook. Wij hebben een aantal basispakketten samen gesteld met bijbehorende vanaf tarieven.

 

Geen maandelijkse kosten of andere abonnementen

Wij houden van transparantie en duidelijkheid. En niet van vaste maandelijkse kosten. Om die reden hanteren wij die ook niet. Voor het maken van een website wordt een vaste prijsafspraak gemaakt. Alleen als er tijdens de bouw nog werkzaamheden bij komen die niet in de offerte zijn opgenomen kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht maar uitsluitend in overleg met u en nadat u daarvoor toestemming heeft gegeven. U zult nooit facturen krijgen die als een verrassing komen.
Ook onze onderhoudstarieven zijn gebaseerd op de werkelijk gemaakte kosten, zelfs per minuut bijgehouden en gefactureerd. Dus ook voor het onderhoud bij ons geen abonnementen of maandelijkse kosten. U betaalt uitsluitend voor de werkzaamheden die zijn verricht, niet meer en niet minder.

 

Werkwijze en service

Onze werkwijze is puntsgewijs voor u op een rij gezet op deze pagina. Wij hechten aan een uitstekende communicatie tijdens het gehele traject. En ook na oplevering van de website kunt u bij ons nog terecht met vragen. Een goede service vinden wij erg belangrijk.

 

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan

Om u een goede en volledige prijsopgave te kunnen verstrekken, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Hiertoe hebben wij een offerteformulier ontworpen waarin u deze gegevens aan ons kunt doorgeven.

Mocht u nog vragen hebben  over het bovenstaande of over andere diensten neemt u dan gerust contact op via e-mail, telefoon of het contactformulier. Of laat uw telefoonnummer achter onderaan de pagina en wij bellen u terug.

Wij hopen uw nieuwe of vernieuwde website voor u te mogen ontwerpen.

.