Website laten maken

Professionele en betaalbare website laten maken

Nieuwe website laten maken

Het internet is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. En daarmee wordt het voor bedrijven ook steeds belangrijker zich online te kunnen presenteren. Als jouw concurrent wel een mooie en goed vindbare website heeft en jij niet, dan verlies je de strijd om de klant. Maar ook als je wel een website hebt, maar deze is sinds jaren niet meer aangepast en bovendien niet goed vindbaar in de zoekmachines zul je dit mogelijk merken aan het aantal nieuwe klanten dat zal afnemen.

Zelf maken kan maar kost veel tijd en uiteindelijk ook geld

Veel redenen dus voor de aanschaf van een website. Nu kun je deze natuurlijk proberen zelf te maken, er zijn diverse online programma’s beschikbaar. Maar de vraag is: wil je dat? Of eigenlijk: moet je dit willen?
De tijd die je zult moeten besteden aan het uitvogelen hoe het programma van je keuze werkt en het daarna maken van je website kun je niet besteden aan je bedrijfsmatige activiteiten. Dus eigenlijk kost je dat geld in plaats van dat het je geld bespaart.

Webdesign is een vak

Bovendien is webdesign natuurlijk ook een vak, net als jouw eigen vak een vak is. Daarnaast ben je er met het maken van een website nog niet. Er zal een beveiliging moeten worden ingebouwd tegen hackers, je zult iets aan SEO (Search Engine Optimization) moeten doen, je zult op zoek moeten naar een geschikt template en naar plugins die bepaalde functionaliteiten kunnen toevoegen aan je website. Kortom: er gaat veel tijd in zitten.

Maak gebruik van de expertise en ervaring van een professionele website bouwer

Care-align Webdesign kan je dit allemaal uit handen nemen. Wij hebben veel kennis en ervaring en beschikken over veel verschillende soorten premium templates waarmee wij onze websites bouwen. Wij weten precies welke plugins wij voor een bepaalde toepassing kunnen gebruiken en bouwen binnen korte tijd een hele mooie en functionele website voor je. Ook met het goed vindbaar maken in de zoekmachines hebben wij ruime ervaring. Lees hier waaraan je moet denken bij het laten maken van een website zodat je goed voorbereid bent.

Betaalbaar en professioneel kan zeker samen gaan

Een website laten maken hoeft helemaal niet vreselijk duur te zijn. Vanaf € 199,- heb je al een eenvoudige website met 3 pagina’s en gemaakt met één van de gratis templates uit de WordPress bibliotheek. En wil je een professioneler template met meer opties, meer pagina’s of extra toevoegingen dan kan dat uiteraard ook. Wij hebben een aantal basispakketten samen gesteld met bijbehorende vanaf tarieven.

Geen maandelijkse kosten of andere abonnementen

Wij houden van transparantie en duidelijkheid. En niet van vaste maandelijkse kosten. Om die reden hanteren wij die ook niet. Voor het maken van een website wordt een vaste prijsafspraak gemaakt. Alleen als er tijdens de bouw nog werkzaamheden bij komen die niet in de offerte zijn opgenomen kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Dit doen wij uitsluitend in overleg met jou en nadat je daarvoor toestemming hebt gegeven. Je zult nooit facturen krijgen die als een verrassing komen.
Ook onze onderhoudstarieven zijn gebaseerd op de werkelijk gemaakte kosten. En deze worden zelfs per minuut bijgehouden en gefactureerd. Dus ook voor het onderhoud bij ons geen abonnementen of maandelijkse kosten. Je betaalt uitsluitend voor de werkzaamheden die zijn verricht, niet meer en niet minder.

Werkwijze van offerte tot website

Contactgegevens

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij horen graag van je.

Stel je vraag

Over ons

Care-align Webdesign heeft al veel tevreden klanten. Wij maken websites voor ieder budget vanaf € 199,-.

Goede en snelle communicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk in onze dienstverlening.

Volg ons op