Website laten maken

Professionele en betaalbare website laten maken

website laten maken

Website onmisbaar

Het internet is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. En daarmee wordt het voor bedrijven ook steeds belangrijker zich online te kunnen presenteren.

Als jouw concurrent wel een mooie en goed vindbare website heeft en jij niet, dan verlies je de strijd om de klant. Maar ook als je wel een website hebt, maar deze is sinds jaren niet meer aangepast en bovendien niet goed vindbaar in de zoekmachines zul je dit mogelijk merken aan het aantal nieuwe klanten dat zal afnemen.

Tijd is geld

Veel redenen dus voor de aanschaf van een website. Nu kun je deze natuurlijk proberen zelf te maken, er zijn diverse online programma’s beschikbaar. Maar de vraag is: wil je dat? Of eigenlijk: moet je dit willen?
De tijd die je zult moeten besteden aan het uitvogelen hoe het programma van je keuze werkt en het daarna maken van je website kun je niet besteden aan je bedrijfsmatige activiteiten. Dus eigenlijk kost je dat geld in plaats van dat het je geld bespaart.

 

Website laten maken: de keuzes

Het maken van een website bestaat niet alleen uit het kiezen van een mooi template en het bouwen van de site. Je zult voor veel uitdagingen komen te staan zoals:

  • welke hostingprovider moet ik kiezen? Welke is betrouwbaar, verleent een goede service, heeft snelle en veilige servers?
  • welk template moet ik kiezen en kan ik uit de voeten met een gratis template of is het beter om voor een betaalde optie te kiezen. En welke dan? Er zijn zoveel mogelijkheden dat hierin veel tijd gaat zitten.
  • Welke plugins kan ik gebruiken voor welke functionaliteit? Welke zijn betrouwbaar, goed gecodeerd en worden regelmatig ge-update?
  • Hoe kan ik mijn website het beste beveiligen tegen hackers?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn website ook goed rankt in de zoekmachines?
  • Hoe zorg ik voor een beveiligingscertificaat zodat ik het groene slotje in de browser krijg en hoe implementeer ik dit in mijn website?
  • Hoe bouw ik eigenlijk een website? Hoe werkt het template precies en hoe stel ik de plugins in om ze goed te laten werken?

Dit is slechts een greep uit de opties en vragen waarmee je te maken krijgt als je besluit je eigen website te maken.
Bij al deze keuzes kan een professionele webdesigner een goed advies uitbrengen en zelfs het werk uit handen nemen zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken.
Wij hebben goede contacten met hostingproviders, veel ervaring met diverse templates en plugins en hebben al vaak beveiligingscertificaten aangemaakt en geïmplementeerd.

website laten maken
website laten maken

Professionele website laten maken

Niet zelden lees ik dat mensen enthousiast zijn begonnen aan hun website project maar er gaandeweg achter komen dat ze eigenlijk het verkeerde template hebben gekozen, plugins hebben geïnstalleerd die niet meer worden bijgehouden of niet goed zijn gecodeerd zodat ze een beveiligingsrisico opleveren voor de website of fouten maken waardoor de hele website ontoegankelijk wordt.
Dan wordt dat wat enthousiast begon als leuke uitdaging een bron van enorme frustratie. Bovendien kun je in de tussentijd je bedrijf niet de aandacht geven die het verdient dus kost het je misschien ook klanten.

Onderzoek leert dat een professioneel gemaakte website door een goede webdesigner zich terugbetaalt door een veel hogere conversie.

Website laten maken door professional

Care-align Webdesign kan je dit allemaal uit handen nemen. Wij hebben veel kennis en ervaring en beschikken over veel verschillende soorten premium templates waarmee wij onze websites bouwen. Wij weten precies welke plugins wij voor een bepaalde toepassing kunnen gebruiken en bouwen binnen korte tijd een hele mooie en functionele website voor je. Ook met het goed vindbaar maken in de zoekmachines hebben wij ruime ervaring. Lees hier waaraan je moet denken bij het laten maken van een website zodat je goed voorbereid bent.

website laten maken
website laten maken

Geen periodieke kosten

Wij houden van transparantie en duidelijkheid. En niet van vaste maandelijkse kosten. Om die reden hanteren wij die ook niet. Voor het maken van een website wordt een vaste prijsafspraak gemaakt. Alleen als er tijdens de bouw nog werkzaamheden bij komen die niet in de offerte zijn opgenomen kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Dit doen wij uitsluitend in overleg met jou en nadat je daarvoor toestemming hebt gegeven. Je zult nooit facturen krijgen die als een verrassing komen.
Ook onze onderhoudstarieven zijn gebaseerd op de werkelijk gemaakte kosten. En deze worden zelfs per minuut bijgehouden en gefactureerd. Dus ook voor het onderhoud bij ons geen abonnementen of maandelijkse kosten. Je betaalt uitsluitend voor de werkzaamheden die zijn verricht, niet meer en niet minder.

Betaalbaar en professioneel

Een website laten maken hoeft helemaal niet vreselijk duur te zijn. Vanaf € 299,- heb je al een one page website en zelfs gemaakt met één van de meest toonaangevende templates, het Divi template. En wil je meer pagina’s of meer opties dan kan dit uiteraard ook. Wij hebben een aantal basispakketten samen gesteld met bijbehorende vanaf tarieven.

website laten maken
CONTACT GEGEVENS

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dit kan ook buiten de genoemde tijden. Wij horen graag van je.

NEEM CONTACT OP

1 + 12 =