Diensten

Home » Diensten

01

Nieuwe website

Onze websites worden gemaakt met het zeer gebruiksvriendelijke WordPress. Nieuwe website nodig om je bedrijf online te presenteren?

02

Website vernieuwen

Is je website aan een make-over toe? Of voldoet deze niet meer aan de huidige normen? Wij helpen je graag.

03

Website onderhoud

Updaten, aanpassingen doen aan de website, problemen oplossen. Wij doen het allemaal voor je.

04

Teksten schrijven

Liever zelf geen teksten schrijven? Jij levert de bouwstenen aan en wij schrijven de teksten voor je.

Dit regelen wij ook graag voor je en is bij de prijs inbegrepen

Wij hebben goede contacten met professionele, servicegerichte hostingpartijen. Indien gewenst registreren wij je domeinnaam en een hostingpakket bij één van deze hosters. Wij nemen je dit graag uit handen. Ook het installeren van WordPress op je domeinnaam en pakket behoort tot onze diensten. De kosten voor de hosting betaal je rechtstreeks aan de hostingprovider.
Een SSL-veiligheidscertificaat is een must. Je herkent dit aan het groene slotje in de browser en https i.p.v. http. Google hecht steeds meer waarde aan dit certificaat en ook de nieuwe  Algemene Verordening Persoonsgegevens bepaalt dat persoonsgegevens versleuteld moeten worden verstuurd. Dat gebeurt aan de hand van dit veiligheidscertificaat. Let’s encrypt is de gratis vorm en indien je hostingprovider dit ondersteunt regelen wij dit certificaat voor je. Ook de implementatie in WordPress verzorgen wij graag voor je. Er is redelijk wat technische kennis nodig om dit goed te implementeren. Maar je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten.
Je website wordt kant-en-klaar opgeleverd. D.w.z. dat alle pagina’s zijn gevuld met teksten en afbeeldingen. Jij levert zelf de teksten en afbeeldingen aan en deze worden door ons op je website geplaatst. Mocht je liever niet zelf de teksten willen schrijven dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat. Mocht je zelf niet in het bezit zijn van foto’s dan kunnen wij zorgen voor copyright vrije stockfoto’s uit een gratis database. Ook kun je ervoor kiezen om zelf betaalde stockfoto’s aan te schaffen.
Een aantal SEO-zaken maakt standaard deel uit van onze dienstverlening. Zo wordt een SEO-module toegevoegd en wordt per pagina de SEO ingesteld. Ook wordt de sitemap (structuur) van je website aangeboden aan de zoekmachines en als je het onderhoud aan ons uitbesteedt koppelen wij je website met Google Search Console. Dit alles voor een snellere en betere vindbaarheid.
Alle websites die wij maken zijn vanzelfsprekend responsive, dat wil zeggen dat de layout meeschaalt met het scherm waarop de website wordt bekeken. Wij gebruiken uitsluitend templates die volledig responsive zijn.

Een tevreden klant is ons veel waard. Wij doen ons uiterste best ook jouw project tot volle tevredenheid af te ronden. Om die reden laten wij je meekijken met de bouw van de website zodat je eventuele aanpassingen direct aan ons kenbaar kunt maken.

Wij kunnen ons voorstellen dat niet alles na het lezen van de informatie op onze website meteen duidelijk is. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen over onze dienstverlening gebundeld en overzichtelijk op de pagina “Veelgestelde vragen” vermeld.

Wij zijn erg trots op de projecten die wij al mochten uitvoeren voor onze klanten. Iedere website is met veel zorg tot stand gekomen en wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent. De projecten van klanten die je voorgingen kun je bekijken in ons portfolio.

Wij begrijpen als geen ander dat het opstarten van een bedrijf veel geld kost en dat het laten maken van een website dan niet heel kostbaar mag zijn. Bij het samenstellen van onze indicatieve tarieven hebben wij hiermee rekening gehouden.

Recente projecten

Deze websites ontwierpen wij al voor klanten

Container Terminal Deventer

Bekijk de website

B&B Villa Beldershoek

Bekijk de website

TV-meubel.shop

Bekijk de website

Mr Cladding Repair

Bekijk de website

Klaar om je bedrijf een impuls te geven?

Vul het contactformulier in

En neem contact op als je nog vragen hebt.

Bel ons

Neem telefonisch contact met ons op. Tel.nr. 06-57582268.

Offerte aanvragen

Maak je wensen aan ons kenbaar en vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

CONTACT GEGEVENS

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dit kan ook buiten de genoemde tijden. Wij horen graag van je.

NEEM CONTACT OP