Diensten

U bevindt zich hier: Home » Diensten

Wat kunnen wij u bieden:

Care-align Webdesign ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites op basis van WordPress. Ook voor website optimalisatie, advies en het schrijven van teksten kunt u bij ons terecht. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

WordPress webdesign

Al onze websites worden ontworpen met WordPress. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk “Content Management Systeem” . Met een CMS kan een gebruiker zelf teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op zijn site en zijn deze toevoegingen en aanpassingen ook direct op de website zichtbaar.

We maken uw website op maat. Iedere site wordt afgestemd op de wensen, behoeften, en indien gewenst de huisstijl van de opdrachtgever. En uiteraard zo vormgegeven dat een goede weergave op zowel mobiele telefoon, tablet als desktop is gegarandeerd.

Responsive webdesign

Al onze websites zijn zeer geschikt voor het bekijken op zowel desktop, tablet en mobiele telefoon. Dit is heel belangrijk omdat veel bezoekers tegenwoordig websites bekijken op mobiele apparaten. Ook Google hecht grote waarde aan het responsive zijn van websites en beloont dit met een hogere ranking.

Onderhouden van uw website

Nadat een website klaar is begint eigenlijk pas het belangrijkste werk en dat is het onderhouden ervan. Regelmatige updates van WordPress versies, template en plugins zijn essentieel voor een goede en veilige werking van uw site.

Besteedt u uw tijd liever aan uw bedrijf dan aan het bijhouden van uw website? Laat ons dan uw website onderhouden. Wij zijn gespecialiseerd in dit onderhoud en zorgen dat u er geen omkijken naar heeft.

SEO teksten schrijven

Een goede leesbaarheid van de teksten op uw website is van groot belang. Uiteraard moeten ze geschreven zijn in foutloos Nederlands, maar ook prettig leesbaar zijn en kernachtig weergeven wat u aan de bezoekers van uw site wilt laten weten.

Maar ook belangrijk is het om de teksten zo te schrijven dat de zoekmachines er waarde aan toekennen hetgeen zich uit in een hogere ranking.
Bent u meer een doener en een prater dan een schrijver? Laat ons de teksten schrijven voor uw website.

Website vernieuwen

Misschien bent u niet tevreden over uw website, omdat deze niet gevonden wordt in de zoekmachines. Of  misschien is uw website al heel wat jaren geleden gemaakt en dringend aan vernieuwing toe.

Dan wordt het tijd voor een make-over. Door alle veranderde eisen die Google intussen aan websites stelt is het noodzakelijk aanpassingen te doen aan websites die al lange tijd niet zijn aangepast.
U wilt toch dat uw website goed gevonden wordt? Laat uw website door ons in een nieuw jasje steken en weer helemaal van deze tijd maken.

Template uitgelicht

Care-align Webdesign maakt met veel verschillende templates de websites voor haar klanten maar één template lichten wij er graag even uit omdat dit één van de meest fantastische templates is binnen WordPress. Dit template is Divi.
In het bezit van een life time licentie kan Care-align Webdesign Divi gebruiken voor al haar klanten. Waarom Divi?
Divi is veelzijdig en zeer flexibel door de unieke pagebuilder. Al uw wensen kunnen met Divi worden vormgegeven.

Voor Divi zijn ook diverse lay-outs beschikbaar. Voorbeelden hiervan vindt u hier. Wilt u ook een website geheel naar wens neem dan contact op om de mogelijkheden door te spreken.