Diensten

01

Nieuwe website

Onze websites worden gemaakt met het zeer gebruiksvriendelijke WordPress. Nieuwe website nodig om uw bedrijf online te presenteren?

02

Website vernieuwen

Is uw website aan een make-over toe? Of voldoet deze niet meer aan de huidige normen? Wij helpen u graag.

03

Website onderhoud

Updaten, aanpassingen doen aan de website, problemen oplossen. Wij doen het allemaal voor u.

04

Teksten schrijven

Liever zelf geen teksten schrijven? U levert de bouwstenen aan en wij schrijven de teksten voor u.

Dit regelen wij ook graag voor u en is bij de prijs inbegrepen

Wij hebben goede contacten met professionele, servicegerichte hostingpartijen. Als u dit wenst registreren wij uw domeinnaam en een hostingpakket bij één van deze hosters. Wij nemen u dit graag uit handen. Ook het installeren van WordPress op uw domeinnaam en pakket behoort tot onze diensten. De kosten voor de hosting betaalt u rechtstreeks aan de hostingprovider.

Een SSL-veiligheidscertificaat is een must. U herkent dit aan het groene slotje in de browser en https i.p.v. http. Google hecht steeds meer waarde aan dit certificaat en ook de nieuwe  Algemene Verordening Persoonsgegevens bepaalt dat persoonsgegevens versleuteld moeten worden verstuurd. Dat gebeurt aan de hand van dit veiligheidscertificaat Let’s encrypt is de gratis vorm en indien uw hostingprovider dit ondersteunt regelen wij dit certificaat voor u. Ook de implementatie in WordPress verzorgen wij voor u. Er is redelijk wat technische kennis nodig om dit goed te implementeren. Maar u kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten.
Uw website wordt kant-en-klaar opgeleverd. D.w.z. dat alle pagina’s zijn gevuld met teksten en afbeeldingen. U levert zelf de teksten en afbeeldingen aan en deze worden door ons op uw website geplaatst. Mocht u liever niet zelf de teksten willen schrijven dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat. Mocht u zelf niet in het bezit zijn van foto’s dan kunnen wij zorgen voor copyright vrije stockfoto’s uit een gratis database. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf betaalde stockfoto’s aan te schaffen.
Een aantal SEO-zaken maakt standaard deel uit van onze dienstverlening. Zo wordt een SEO-module toegevoegd en wordt per pagina de SEO ingesteld. Ook wordt de sitemap (structuur) van uw website aangeboden aan de zoekmachines en als u het onderhoud aan ons uitbesteed koppelen wij uw website met Google Search Console. Dit alles voor een snellere en betere vindbaarheid.
Alle websites die wij maken zijn vanzelfsprekend responsive, dat wil zeggen dat de layout meeschaalt met het scherm waarop de website wordt bekeken. Wij gebruiken uitsluitend templates die volledig responsive zijn.

Een tevreden klant is ons veel waard. Wij doen ons uiterste best ook uw project tot volle tevredenheid af te ronden. Om die reden laten wij u meekijken met de bouw van de website zodat u eventuele aanpassingen direct aan ons kenbaar kunt maken.

Wij kunnen ons voorstellen dat niet alles na het lezen van de informatie op onze website meteen duidelijk is. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen over onze dienstverlening gebundeld en overzichtelijk op de pagina “Veelgestelde vragen” vermeld.

Wij zijn erg trots op de projecten die wij al mochten uitvoeren voor onze klanten. Iedere website is met veel zorg tot stand gekomen en wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. De projecten van klanten die u voorgingen kunt u bekijken in ons portfolio.

Wij begrijpen als geen ander dat het opstarten van een bedrijf veel geld kost en dat het laten maken van een website dan niet heel kostbaar mag zijn. Bij het samenstellen van onze indicatieve tarieven hebben wij hiermee rekening gehouden.

Recente projecten

Deze websites ontwierpen wij al voor klanten

Praktijk Just Be

Bekijk de details

NAC Massagepraktijk

Bekijk de details

De Paardencoach

Bekijk de details

Kastenstudio Utrecht

Bekijk de details

Klaar om uw bedrijf een impuls te geven?

Vul het contactformulier in

En neem contact op als u nog vragen heeft.

Bel ons

Neem telefonisch contact met ons op. Tel.nr. 06-57582268.

Offerte aanvragen

Maak uw wensen aan ons kenbaar en vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Contactgegevens

Heeft u vragen? U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij horen graag van u.

Stel uw vraag

Over ons

Care-align Webdesign heeft al veel tevreden klanten. Wij maken websites voor ieder budget vanaf € 199,-.

Goede en snelle communicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk in onze dienstverlening.

Volg ons op