Website Vernieuwen

Website vernieuwen

Heb je al een website maar is deze verouderd? Er is veel veranderd de afgelopen jaren. Zoekmachines passen regelmatig hun methodieken aan en stellen steeds meer en hogere eisen aan websites. Zo is het goed kunnen bekijken van een website op mobiele apparaten heel belangrijk geworden voor een betere ranking. Ook het hebben van een zogenaamd SSL-certificaat (een beveiligingscertificaat, herkenbaar aan het groen slotje en https i.p.v. http) is door Google als belangrijk ranking criterium aangemerkt.

WordPress website vernieuwen
WordPress website vernieuwen

Behoud van content

Is je website dringend aan vernieuwing toe maar wil je de inhoud niet verliezen? Geen probleem. Deze kan eenvoudig worden overgezet naar de vernieuwde website. Maar het kan geen kwaad om ook de inhoud van je website kritisch te bekijken.

  • Zijn de teksten nog voldoende uitdagend en aantrekkelijk voor de bezoekers?
  • Zijn de afbeeldingen verouderd en wordt het tijd om nieuwe foto’s te plaatsen?
  • Moeten er misschien nieuwe teksten worden geschreven en meer pagina’s worden toegevoegd?

 

Het vernieuwen van je website is een prima mogelijkheid om je online aanwezigheid over een andere boeg te gooien en alles eens kritisch tegen het licht te houden. Zie het als een uitgelezen kans om je bedrijf een nieuwe boost te geven.

Is je website toe aan vernieuwing? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij analyseren je website en bekijken samen met jou welke aanpassingen er gedaan zouden kunnen worden om je website aantrekkelijker en beter vindbaar te maken.

Goed om te weten: Je zit niet vast aan maandelijkse kosten, maar betaalt een eenmalig bedrag voor je website.

WordPress website vernieuwen
CONTACT GEGEVENS

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dit kan ook buiten de genoemde tijden. Wij horen graag van je.

NEEM CONTACT OP

11 + 7 =