Website vernieuwen

Website vernieuwen

Heeft u al een website maar is deze verouderd? Er is veel veranderd de afgelopen jaren. Zoekmachines passen regelmatig hun methodieken aan en stellen steeds meer en hogere eisen aan websites. Zo is het goed kunnen bekijken van een website op mobiele apparaten heel belangrijk geworden voor een betere ranking. Ook het hebben van een zogenaamd SSL-certificaat (een beveiligingscertificaat, herkenbaar aan het groen slotje en https i.p.v. http) is door Google als belangrijk ranking criterium aangemerkt.

Zelf maken kan maar kost veel tijd en uiteindelijk ook geld

Veel redenen dus voor de aanschaf van een website. Nu kunt u deze natuurlijk proberen zelf te maken, er zijn diverse online programma’s beschikbaar. Maar de vraag is: wilt u dat? Of eigenlijk: moet u dat willen?
De tijd die u zult moeten besteden van het uitvogelen hoe het programma van uw keuze werkt en het daarna maken van uw website kunt u niet besteden aan uw bedrijfsmatige activiteiten. Dus eigenlijk kost u dat geld in plaats van dat het u geld bespaart.

Is uw website dringend aan vernieuwing toe maar wilt u de inhoud niet verliezen? Geen probleem. Deze kan eenvoudig worden overgezet naar de vernieuwde website. Maar het kan geen kwaad om ook de inhoud van uw website kritisch te bekijken.

  • Zijn de teksten nog voldoende uitdagend en aantrekkelijk voor de bezoekers?
  • Zijn de afbeeldingen verouderd en wordt het tijd om nieuwe foto’s te plaatsen?
  • Moeten er misschien nieuwe teksten worden geschreven en meer pagina’s worden toegevoegd?

Het vernieuwen van uw website is een prima mogelijkheid om uw online aanwezigheid over een andere boeg te gooien en alles eens kritisch tegen het licht te houden. Zie het als een uitgelezen kans om uw bedrijf een nieuwe boost te geven.

Is uw website toe aan vernieuwing? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij analyseren uw website en bekijken samen met u welke aanpassingen er gedaan zouden kunnen worden om uw website aantrekkelijker en beter vindbaar te maken.

Goed om te weten: U zit niet vast aan maandelijkse kosten, maar betaalt een eenmalig bedrag voor uw website.

Werkwijze van offerte tot website

Contactgegevens

Heeft u vragen? U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij horen graag van u.

Stel uw vraag

Over ons

Care-align Webdesign heeft al veel tevreden klanten. Wij maken websites voor ieder budget vanaf € 199,-.

Goede en snelle communicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk in onze dienstverlening.

Volg ons op