Website laten maken Gelderland

Home » Website laten maken Gelderland

Website laten maken Gelderland

Profesionele WordPress website vanaf € 299,-

Wil je een website laten maken, vernieuwen of onderhouden en woon je in Gelderland?

Care-align Webdesign kan je hierbij helpen. Wij bouwen betaalbare websites in het populaire en veelzijdige WordPress. De website wordt geheel compleet opgeleverd. Daarnaast is deze responsive en zoekmachinevriendelijk.

Wat wij doen

Nieuwe website maken

Ben je op zoek naar een eerlijke en betrouwbare partner voor het vormgeven je website? Care-align Webdesign staat garant voor betaalbare websites, goede service en snelle communicatie.

Bestaande website vernieuwen

Voldoet je website niet meer aan de moderne eisen? Of is de lay-out niet meer naar je zin? Dan kan het vernieuwen van je website een goede oplossing zijn.

Website onderhoud

Indien je onvoldoende tijd hebt voor het onderhouden van je website of dit om een andere reden liever uit handen geeft dan kunnen wij ook dit voor je verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat mag je van ons verwachten

Betaalbare tarieven

Hier vind je onze tarieven. Vanaf € 299,- heb je al een eenvoudige, kant-en-klare website

Geen maandelijkse kosten

Voor het maken van je website betaal je een eenmalig, van te voren overeengekomen, bedrag en ook voor onderhoud zit je niet vast aan een abonnement.

Diverse layout-opties

Bekijk hier de diverse mogelijkheden. Vind je geen layout die je aanspreekt vraag dan naar een maatwerk optie.

Goede en snelle communicatie

Wij houden van duidelijke, goede en snelle communicatie naar onze klanten. Op je e-mails heb je nog dezelfde dag antwoord en onze telefonische bereikbaarheid is zeer goed.

h
Teksten worden standaard geredigeerd

Eén van onze standaard services is het redigeren van door jou aangeleverde teksten zodat de teksten in foutloos Nederlands op je website verschijnen.

Volledig responsive

Wij maken alleen gebruik van templates die responsive zijn d.w.z. goed zichtbaar op alle schermen zodat de layout meeschaalt met het scherm waarop je website wordt bekeken.

Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites worden opgeleverd met een zoekmachine optimalisatie tool die per pagina wordt ingesteld.

SSL beveiligingscertificaat

Een veilige website wordt steeds belangrijker. Google gaat websites zonder groen slotje nog dit jaar als onveilig aanmerken. Wij verzorgen voor iedere website een gratis beveiligingscertificaat via Let's encrypt. Voorwaarde is wel dat de hostingprovider dit ondersteunt.

Recente projecten

Hieronder een aantal van onze meest recent gerealiseerde projecten.

Ook graag een mooie website?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of vraag direct een offerte aan.

Actief in heel Nederland

Wij zijn niet alleen actief in Gelderland maar ook in bijvoorbeeld Zuid-Holland, Utrecht en Groningen kun je gebruik maken van onze diensten.