Website laten maken Friesland

Website laten maken Friesland

Profesionele WordPress website vanaf € 199,-

Wilt u een website laten maken, vernieuwen of onderhouden en woont u in Friesland?

Care-align Webdesign kan u hierbij helpen. Wij bouwen betaalbare websites in het populaire en veelzijdige WordPress. De website wordt geheel compleet opgeleverd. Daarnaast is deze responsive en zoekmachinevriendelijk.

Wat wij doen

Nieuwe website maken

Bent u op zoek naar een eerlijke en betrouwbare partner voor het vormgeven uw website? Care-align Webdesign staat garant voor betaalbare websites, goede service en snelle communicatie.

Bestaande website vernieuwen

Voldoet uw website niet meer aan de moderne eisen? Of is de lay-out niet meer naar uw zin? Dan kan het vernieuwen van uw website een goede oplossing zijn.

Website onderhoud

Indien u onvoldoende tijd heeft voor het onderhouden van uw website of dit om een andere reden liever uit handen geeft dan kunnen wij ook dit voor u verzorgen. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat mag u van ons verwachten

Betaalbare tarieven

Hier vindt u onze tarieven. Vanaf € 199,- heeft u al een eenvoudige, kant-en-klare website

Geen maandelijkse kosten

Voor het maken van uw website betaalt u een eenmalig, van te voren overeengekomen, bedrag en ook voor onderhoud zit u niet vast aan een abonnement.

Diverse layout-opties

Bekijk hier de diverse mogelijkheden. Vindt u geen layout die u aanspreekt vraagt u dan naar een maatwerk optie.

Goede en snelle communicatie

Wij houden van duidelijke, goede en snelle communicatie naar onze klanten. Op uw e-mails heeft u nog dezelfde dag antwoord en onze telefonische bereikbaarheid is zeer goed.

h
Teksten worden standaard geredigeerd

Eén van onze standaard services is het redigeren van door u aangeleverde teksten zodat de teksten in foutloos Nederlands op uw website verschijnen.

Volledig responsive

Wij maken alleen gebruik van templates die responsive zijn d.w.z. goed zichtbaar op alle schermen zodat de layout meeschaalt met het scherm waarop uw website wordt bekeken.

Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites worden opgeleverd met een zoekmachine optimalisatie tool die per pagina wordt ingesteld.

SSL beveiligingscertificaat

Een veilige website wordt steeds belangrijker. Google gaat websites zonder groen slotje nog dit jaar als onveilig aanmerken. Wij verzorgen voor iedere website een gratis beveiligingscertificaat via Let’s encrypt. Voorwaarde is wel dat de hostingprovider dit ondersteunt.

Recente projecten

Hieronder een aantal van onze meest recent gerealiseerde projecten.

Ook graag een mooie website?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of vraag direct een offerte aan.

Actief in heel Nederland

Wij zijn niet alleen actief in Friesland maar ook in bijvoorbeeld Zeeland, Utrecht en Groningen kunt u gebruik maken van onze diensten.