PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN ALMELO

Vanaf 299,- en zonder periodieke vaste kosten

Lees Meer

Wil je een website laten maken in Almelo?

Care-align Webdesign: professioneel en betaalbaar

website laten maken Enschede

Website laten maken Almelo

Wil je een website laten maken in Almelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Care-align Webdesign maakt professionele websites vanaf 299,-. Je betaalt een eenmalig tarief zonder bijkomende periodieke kosten. Kernwoorden zijn: Eerlijk, transparant, goede service, snelle communicatie en actief meedenken.

website laten maken Enschede

Website vernieuwen Almelo

Voldoet je website niet meer aan de moderne eisen? Of is de lay-out niet meer naar je zin? Dan kan het vernieuwen van je website een goede oplossing zijn. Care-align Webdesign maakt er voor een eenmalig tarief en zonder periodieke kosten weer een frisse en toekomstbestendige website van.

website laten maken Enschede

Website onderhouden Almelo

Heb je een WordPress website en wil je deze professioneel laten onderhouden? Een goed onderhouden website is veiliger en wekt meer vertrouwen bij bezoekers. Care-align Webdesign onderhoudt websites zonder periodieke kosten. Met een onderhoudsovereenkomst krijg je korting op het uurtarief.

Wil je een professionele website laten maken, vernieuwen of onderhouden en ben je gevestigd in Almelo?

Care-align Webdesign kan je hierbij helpen. Wij bouwen betaalbare websites in het populaire en veelzijdige WordPress. De website wordt geheel compleet opgeleverd. Daarnaast is deze responsive en zoekmachinevriendelijk.

Professioneel, betrouwbaar en klantgericht

Dat is waar Care-align Webdesign voor staat

Wat mag je van ons verwachten?

Betaalbare tarieven

Bekijk onze tarieven. Vanaf € 299,- heb je al een eenvoudige, kant-en-klare website

Geen maandelijkse kosten

Voor het maken van je website betaal je een eenmalig, van te voren overeengekomen, bedrag en ook voor onderhoud zit je niet vast aan een abonnement.

Diverse layout-opties

Bekijk de diverse layout mogelijkheden. Vind je geen layout die je aanspreekt vraag dan naar een maatwerk optie.

Goede en snelle communicatie

Wij houden van duidelijke, goede en snelle communicatie naar onze klanten. Op je e-mails heb je nog dezelfde dag antwoord en onze telefonische bereikbaarheid is zeer goed.

h
Teksten worden standaard geredigeerd

Eén van onze standaard services is het redigeren van door jou aangeleverde teksten zodat de teksten in foutloos Nederlands op je website verschijnen.

U
Mee kijken tijdens de bouw

Wij bouwen een optie in zodat je tijdens de bouw van de website mee kunt kijken met de vorderingen zodat je gedurende het hele proces nauw betrokken blijft.

Hosting goed geregeld

Op verzoek regelen wij ook de hosting en het vastleggen van een domeinnaam voor je.

SSL beveiligingscertificaat

Een veilige website wordt steeds belangrijker. Google gaat websites zonder groen slotje nog dit jaar als onveilig aanmerken. Wij verzorgen voor iedere website een gratis beveiligingscertificaat via Let’s encrypt. Voorwaarde is wel dat de hostingprovider dit ondersteunt.

Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites worden opgeleverd met een zoekmachine optimalisatie tool die per pagina wordt ingesteld.

Volledig responsive

Wij maken alleen gebruik van templates die responsive zijn d.w.z. goed zichtbaar op alle schermen zodat de layout meeschaalt met het scherm waarop je website wordt bekeken.

Aktief in heel Nederland.

Het maken van een mooie website is prima te realiseren op afstand. Wij maken o.a. gebruik van E-mail, What’s app, Messenger en telefonisch contact. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland.

Wil je ook een mooie website voor je bedrijf maar ben je niet gevestigd in Almelo maar bijvoorbeeld in  Oldenzaal, Enschede of Hengelo , ook dan kun je gebruik maken van onze diensten.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf in Almelo? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.

Recente Artikelen

Wat is belangrijk voordat je een website laat maken?

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Almelo lees dan in onderstaande artikelen belangrijke aandachtspunten.

× Heb je een vraag? Stel deze via whatsapp.