Jes We Care

is ook liefde
Jes We Care
Jes We Care
Jes We Care

Eenvoudige website, gratis template, responsive

Zorginstelling Jes We Care wilde graag een eenvoudige maar functionele website zodat cliënten en zorginstanties kennis kunnen nemen van hun diensten. De kleurstelling moest blauw zijn en middels een aantal pagina’s moesten de diverse diensten getoond worden. De slogan “Uw zorg in onze handen” moest terugkomen in afbeeldingen op de Homepagina.

De site heeft een rustige uitstraling zoals ook de bedoeling was. Jes We Care heeft nu een nieuw platform voor het aanbieden van hun diensten. 

Reactie van de klant:

Ten eerste wil ik Carla bedanken voor het maken van onze site. Wij hebben vorig jaar contact opgenomen met Carla, maar omdat wij het zo druk kregen met ons bedrijf duurde het best wel lang voordat wij alle wensen en teksten hebben aangeleverd dus ten tweede Carla, bedankt voor je geduld en dat je zo snel de dingen oppakt dat is echt top van je!! Wij hadden het al druk maar we verwachten nog meer drukte dankzij de geweldige site die je voor ons hebt gemaakt dus het onderhoud laten we ook aan jou over !! Bedankt!