Tijdelijke subsidie mogelijk voor MKB

Mijn digitale zaak

Care-align Webdesign is aangesloten bij Mijn Digitale zaak.

Wat betekent dit voor klanten?

Op woensdag 22 juni 2022 is de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een subsidieregeling gestart waardoor ondernemers in het MKB met 2 – 50 werknemers een subsidie kunnen aanvragen tot een bedrag van € 2.500,-. Deze regeling loopt tot woensdag 30 november 2022. Het totale budget hiervoor is: €1.700.000,-.

De subsidie is ervoor bedoeld om ondernemers de mogelijkheid te bieden digitale technologie aan te schaffen en te implementeren, zoals bijvoorbeeld een website of webshop. Ook voor advisering hierover kan men een beroep doen op deze regeling.

Ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Daarom ondersteunt Mijn Digitale Zaak ondernemers die digitaler willen gaan werken.

Subsidie

Het programma Mijn Digitale Zaak is een gezamenlijk initiatief zonder winstoogmerk van INretail, KVK en MKB-Nederland in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Schakel je een ondernemer in om je te helpen, dan moet je die uiteraard betalen. Maar via het programma is wel subsidie beschikbaar! Deze regeling wordt uitgevoerd door de RVO.
Om te groeien als bedrijf, is het belangrijk om efficiënt te werken. Digitalisering kan daarbij helpen.

Voor veel kleinere ondernemers is digitalisering – bijvoorbeeld in de vorm van het laten maken van een website – een grote kostenpost. Ze willen wel maar vaak ontbreekt het aan financiële middelen.

Om deze ondernemers te helpen digitaliseren is daarom deze subsidie mogelijkheid in het leven geroepen genaamd Mijn Digitale Zaak.

Ben je ondernemer in het MKB en wil je van deze regeling gebruik maken, bekijk dan via onderstaande link of je aan de voorwaarden voldoet. Is dat het geval grijp deze kans en vraag subsidie aan!

https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/mijn-digitale-zaak

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie vraag je een offerte aan bij Care-align Webdesign. Deze stuur je mee met je subsidie aanvraag. Doe de aanvraag vóór 30 november 2022. Binnen 8 weken ontvang je van de RVO bericht of de subsidie aanvraag is goedgekeurd.

Wil je graag eerst meer weten over het maken van een website of webshop? Neem dan gerust contact met mij op.

Wil je een professionele website laten maken, vernieuwen of onderhouden?

Care-align Webdesign kan je hierbij helpen. Wij bouwen betaalbare websites in het populaire en veelzijdige WordPress. De website wordt geheel compleet opgeleverd. Daarnaast is deze responsive en zoekmachinevriendelijk.

CONTACT GEGEVENS

Heb je vragen? Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Dit kan ook buiten de genoemde tijden. Wij horen graag van je.

NEEM CONTACT OP

15 + 13 =