Website Ziana Hollandia

De opdrachtgever organiseert bruiloften in Marokko en wilde graag een website maken. WordPress was al geïnstalleerd en een eerste begin was gemaakt maar er moest nog veel gebeuren om alles goed te laten werken en mooi te presenteren. Hiertoe werd mijn hulp ingeroepen. Belangrijk was dat de website in 7 talen beschikbaar zou zijn, waarbij Frans de belangrijkste taal  moest zijn. Een mooie presentatie van de foto’s was ook heel belangrijk.

Ik heb een taal plugin geïnstalleerd en de tekstpagina’s ondergebracht onder de homepagina en per taal aanklikbaar gemaakt in de sidebar. Daarnaast heb ik de foto’s in een mooie slideshow geplaatst, een contactformulier en een gastenboek toegevoegd, beide in de Franse taal. Ook de header heb ik bewerkt zodat de (Franse) subtitel hierin werd verwerkt.

 

Ziana Hollandia
Ziana Hollandia

De communicatie verliep vanwege de geografisch nogal grote afstand per e-mail en dit ging uitstekend. Zowel de opdrachtgever als ik hebben dit niet als een belemmering ervaren.

In een later stadium heb ik – zoals afgesproken met de klant – nog een flink aantal foto’s toegevoegd aan de diverse afbeeldingen sliders, waardoor de website nog mooier is geworden. En uiteraard blijf ik – zoals voor al mijn klanten – bereikbaar indien er problemen zijn of andere zaken waarvoor mijn hulp nodig is.

Ziana Hollandia

Reactie van de klant:

We hebben elkaar ontmoet via Internet en daarna flink gemaild !!. Ik had al een begin gemaakt met een site, aangemaakt met WordPress, maar was nog lang niet tevreden. Zoals ik al zei, ik vond je site en heb mijn wensen bij je neer gelegd. Al heel vlot zaten we op 1 lijn en begon je al te herstellen en te bouwen. Dank zij jou hebben we nu een fraaie goedlopende site, waar we mee voor de dag kunnen komen. Er moeten nog wel foto’s aan toegevoegd worden maar dan is het ook af. Nogmaals bedankt voor je snelle hulp en kennis. De groetjes uit Marokko, Ziana Hollandia

De website bekijken kan helaas niet meer. Deze is als gevolg van omstandigheden bij de klant niet meer online.

Ook iets voor u?

Wilt u ook een mooie website? Ik maak deze graag voor u. Neemt u gerust contact met mij op.