Website Van Son installaties

Voor Patrick van Son van Van Son installaties uit Utrecht heb ik een website gemaakt zodat hij zijn diensten behalve via Marktplaats en Facebook nu ook via een eigen website kan aanbieden. Zowel zijn capaciteiten en vakmanschap op het gebied van CV-werkzaamheden als ook zijn kunde als loodgieter waaronder het installeren van prachtige badkamers en toiletten moest goed naar voren komen.

 

Van Son installaties
Van Son installaties

Hij wilde graag een afbeeldingen slider op de homepage en daarnaast ook een viertal uitgelichte afbeeldingen met een link naar de betreffende pagina.
Duidelijk moest worden dat hij 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar staat voor zijn klanten en dat zijn werkgebied heel Nederland bestrijkt.

Ook een foto gallerij was heel belangrijk zodat de door Patrick uitgevoerde projecten konden worden geëtaleerd.
In de zijbalk zijn – naast een directe contactmogelijkheid – een likebox voor Facebook en een afbeeldingenslider opgenomen.

Patrick is heel blij met zijn nieuwe website en hoopt nu een groter publiek te kunnen bereiken en zijn klantenkring te kunnen uitbreiden.

Van Son installaties
Van Son installaties

Reactie van de klant:

Website van Son installaties gemaakt. Super erg vriendelijk denkt met je mee en staat voor alles open en het belangrijkste de prijs ! Kwaliteit ook een super. Zeker een aanrader.

De website bekijken:

Dat kan op: http://www.vansoninstallaties.nl/

Ook iets voor u?

Wilt u ook een mooie website? Ik maak deze graag voor u. Neemt u gerust contact met mij op.