Project Van Konrad

Home » Projecten » Van Konrad

van konrad

Website Van Konrad

Konrad Westerink nam samen met zijn collega René Hesselink contact met mij op omdat zij een website wilden laten maken voor een brood bezorgservice aan huis.
Zij bezorgen al jaren brood en banket aan huis en waren al zelfstandig, maar vielen tot nu toe onder de vlag van een organisatie van thuisbakkers.

Om zich daar van los te kunnen maken en echt eigen baas te kunnen zijn, wilden zij beiden een eigen website laten maken.
Ik heb een opzet gemaakt en deze tijdens een persoonlijk gesprek laten zien. Zowel Konrad als René waren direct enthousiast over het ontwerp. Beide websites moesten voor een groot deel dezelfde uitstraling, inhoud en lay-out krijgen en dit heb ik gerealiseerd.

De domeinnaam moest nog worden geregistreerd en ook een hostingpakket moest nog worden aangevraagd. Dit heb ik samen met hem geregeld en vervolgens kon ik aan de slag.

 

Van Konrad
Van Konrad

Ik heb een aansprekende homepagina gemaakt met zelfgemaakte slider afbeeldingen, een call-to-action sectie waarin het bezorggebied is opgenomen en een uitgelichte sectie met 4 afbeeldingen en links naar de bijbehorende pagina’s.

Verder zijn op beide sites verwijzingen naar elkaars website opgenomen zodat klanten uit een andere regio direct zien waar ze terecht kunnen.
Ook een foto-gallerij moest deel uitmaken van de site. En voor een overzichtelijke prijslijst moest ook een pagina worden ingeruimd.
Er is ook ruimte om klantacties aan te bieden op een speciaal daarvoor bestemde pagina.

Alhoewel door mij voor een goede SEO is gezorgd, moet de website in eerste instantie dienen om de bestaande klanten van Konrad een platform te bieden waar hij zijn producten kan laten zien.
Het is een hele mooie, aansprekende en overzichtelijke website geworden waar Konrad heel blij mee is. Ook het onderhoud zal door mij worden gedaan.

Van Konrad
Van Konrad

Reactie van de klant:

Via mijn collega zzp’er Renee ben in contact gekomen met Carla. Zij heeft mijn wensen omtrent een eigen website de juiste invulling gegeven. Ze denkt met je mee, geeft de juiste input en heeft op korte termijn een prima website gebouwd. Heb van veel van mijn klanten en bekenden erg veel positieve reacties ontvangen. Ben dus erg tevreden.

Ook iets voor jou?

Wil je ook een mooie website? Ik maak deze graag voor je. Neem gerust contact met mij op.