Project vakantiehuis Tsjechië Bohemen

boek en geniet
boek en geniet
boek en geniet
boek en geniet
boek en geniet

Website met reserveer kalender, gratis template, responsive

Marjan Ophuis kwam bij mij voor het optimaliseren en bouwen van in totaal 3 websites. Probeer-het-uit.nl is als eerste online gegaan en is elders in mijn portfolio terug te vinden.
De website boek-en-geniet.nl was al door iemand anders gemaakt maar Marjan was niet tevreden met het resultaat en bovendien had het erg lang geduurd voordat de site klaar was. Aan mij de taak de site in een nieuw jasje te steken en in de sfeer te blijven van de door haarzelf gemaakte oorspronkelijke website voor het verhuren van dit vakantiehuis in Tsjechië Bohemen.

Marjan is zeer tevreden over de aanpassingen die zijn gedaan en de website heeft helemaal de uitstraling die zo voor ogen had. Ik zou zeggen: boek en geniet!

Intussen is de website verhuisd naar een betere host en draait de website weer onder de oorspronkelijke domeinnaam tsjechie-bohemen.nl

Reactie van de klant:

Wat ben ik blij dat ik Carla gevonden heb! Ik heb Carla gevraagd de website van ons vakantiehuis in een nieuw jasje te steken. Dat heeft ze snel, accuraat en met heel veel kennis van zaken gedaan. Ik ben zelfs zo tevreden dat ik haar gevraagd heb alvast een opzetje te maken voor de website van mijn binnenkort op te starten bedrijf, Ook gaat Carla de website van het vakantiehuis en van de nieuwe website beheren en onderhouden. Carla, heel erg bedankt, we gaan gewoon door met de prettige samenwerking!