MK Classics

Website MK Classics

Voor Marnix Kremer van MK Classics heb ik een website gemaakt om zijn mooie oldtimers aan een groter publiek te kunnen presenteren. De bedoeling was een eenvoudige website met een rustige uitstraling. Geen zijbalken en niet teveel pagina’s. Het belangrijkste zijn immers de auto’s en deze moeten centraal staan.
Het logo als header over de breedte van de site en op iedere pagina zichtbaar was ook een wens. En op de Homepage een afbeeldingen-carroussel met foto’s en daaronder een introductietekst. Er is gekozen voor foto’s in zwart-wit voor een rustige en meer classy uitstraling.

 

MK Classics
MK Classics

Het huidige aanbod van de klassieke auto’s maar ook eventueel later een aantal nog te verwachten exemplaren moesten op de aanbod-pagina komen met een verwijzing naar de detailpagina met de omschrijvingen en een foto-gallerij van de betreffende klassieker. Om het geheel wat speelser te maken heb ik deze afbeeldingen in polaroid-effect geplaatst. Door te klikken op één van de foto’s opent zich de gallerij en kunnen de afbeeldingen op een groter formaat worden bekeken.

Om een grotere klantenkring te kunnen bereiken moest de website ook in de Engelse en Duitse taal worden vertaald. Engels om ook de anderstaligen kennis te laten nemen van het aanbod en Duits omdat het bedrijf zich in Winterswijk bevindt, dicht bij de Duitse grens.

De kleurstelling van de site moest in de kleuren van het logo plaatsvinden. In de achtergrond is een subtiel retro-werkje verwerkt.

MK Classics
MK Classics

Reactie van de klant:

De prijs/kwaliteit verhouding is bij Care-align extreem goed. Er wordt op zeer professionele wijze meegedacht over invulling en vormgeving website. Zeer adequate en snelle reacties op aanvullingen/input van mijn kant tijdens creëren website. In mijn geval had het niet beter, sneller en professioneler gekund. Absolute aanrader dus!!

Wegens beëindiging van de bedrijfsactiviteiten is de website verwijderd en dus niet meer zichtbaar.