Project Jolien's taartfeest

Website Jolien’s taartfeest

Voor Jolien van Jolien’s taartfeest heb ik een website gemaakt waar ze de prachtige taarten die ze maakt kan tentoonstellen. De hoofdkleur moest roze worden, de kleur die ook in het logo zit. Als achtergrond heb ik een lichter roze gebruikt met een werkje.
Tevens heb ik een header afbeelding gemaakt met logo en telefoonnummer.

Ook heb ik een aantal slider afbeeldingen gemaakt voor de homepage om zodoende meteen een beeld te geven van de mogelijkheden. En via de uitgelichte pagina’s op de homepage kan men snel naar de betreffende pagina om de fotogallerijen te bekijken.

 

Jolien's taartfeest
Jolien's taartfeest

Een goede foto gallerij was ook heel belangrijk. Een overzichtspagina met een greep uit het aanbod en een menu in de zijbalk met een onderverdeling naar soorten taart zodat de klanten snel naar de juiste rubriek kunnen navigeren.

Op de bestelpagina heb ik – naast een bestelformulier – nog een tweede slider aangebracht zodat een aantal taarten nog wat beter tot hun recht komt.

Al met al is het een hele mooie website geworden met veel foto’s en een duidelijke lay-out. Jolien is heel blij met haar nieuwe website.
Door de geïnstalleerde SEO-plugin en het goed en vakkundig instellen hiervan staat de website drie maanden na oplevering met diverse zoektermen op pagina 1 in de zoekresultaten van Google.

Jolien's taartfeest
Jolien's taartfeest

Reactie van de klant:

Ik ben heel blij en tevreden met de website die Carla voor mij heeft gemaakt. De communicatie ging erg vlot en makkelijk en de website stond binnen korte tijd online! Ik ben dan ook heel erg blij dat Carla de website voor mij gaat onderhouden! Heel erg bedankt voor al het goede werk wat je al gedaan hebt!

Ook iets voor jou?

Wil je ook een mooie website? Ik maak deze graag voor je. Neem gerust contact met mij op.