geworteld
geworteld
geworteld
geworteld
geworteld
geworteld
geworteld

Website voor voedingscoach, premium template, responsive

Lotte, voedingscoach en eigenaar van “Geworteld”, benaderde mij met de vraag of ik haar website die net was opgestart kon afmaken. We hebben in een persoonlijk gesprek alle wensen geïnventariseerd en besproken hoe de website eruit zou moeten zien.
Op de Homepage moest een slider komen met 3 afbeeldingen en op iedere afbeelding een button die naar een pagina zou linken. Lotte heeft mij 3 prachtige afbeeldingen gestuurd zodat de website meteen een hele mooie blikvanger heeft.
De pagina’s zijn opgebouwd met het bij het thema  meegeleverde “visual composer”. Deze plugin is uitgerust met zeer veel mogelijkheden om mooie pagina’s op te bouwen.
Tijdens het proces is de website nog verhuisd naar een andere hosting provider die wel de service biedt die je mag verwachten
Het is een hele mooie website geworden met precies die inhoud  en uitstraling die Lotte voor ogen had. De website bekijken kan via https://geworteld.com/

Reactie van de klant:

De samenwerking met Carla heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is super behulpzaam, reageert heel snel en zet zich voor 300% in om samen met jou tot een fantastisch eindresultaat te komen. Mijn eigen website gaat al mijn verwachtingen te boven, ik ben heel blij met het resultaat. En dat voor een hele goede prijs. Ik had het als enorme digibeet zijnde niet beter kunnen treffen. Carla, dankjewel!