fit met fitline

Website Fit met Fitline

Opdrachtgever had al een website maar deze was wat verouderd en ze wilde hem in een nieuw en moderner jasje steken. De oude website was niet gemaakt in WordPress en had ook daardoor wat nadelen. Daarnaast wilde ze de nieuwe website graag onderbrengen bij een andere hostingprovider. Dat kon uiteraard en in overleg met de klant werd besloten om alleen de domeinnaam Fit met Fitline te verhuizen, hierop WordPress te installeren en zo snel mogelijk een nieuwe website te bouwen zodat deze zo kort mogelijk offline zou zijn.

 

Fit met fitline
Fit met fitline

Omdat bij alleen de verhuizing van een domeinnaam en niet van de website deze na een paar uur niet meer online is had ik alle teksten en afbeeldingen alvast gekopieerd naar mijn testwebsite zodat er geen gegevens verloren zouden gaan.

Al eerder had ik het concept voor de nieuwe website op deze testwebsite gebouwd zodat de opdrachtgever alvast kon bekijken of dit naar wens was. Dat was gelukkig het geval en binnen 1 dag heb ik vervolgens de nieuwe website gemaakt met alle gegevens en informatie die ook op de oude website stonden.

Ook iets voor jou?

Wil je ook een mooie website? Ik maak deze graag voor je. Neem gerust contact met mij op.