Project Fit en Stralend

fit en stralend

Website Fit en Stralend

De opdrachtgeefster benaderde mij met de vraag of ik haar website Fit en Stralend, die al door een andere webdesigner was opgestart, verder vorm kon geven. Zij was niet tevreden met de werkwijze van deze webdesigner en zocht iemand die haar opdracht wel naar tevredenheid kon uitvoeren.
Met heel veel plezier heb ik aan de optimalisatie van deze website gewerkt en de samenwerking met opdrachtgever verliep heel goed. Zij had duidelijke ideeën over hoe e.e.a. moest worden en dit werkte voor mij erg fijn. Maar ook voor input van mijn kant stond zij open, waardoor een goede wisselwerking ontstond.

 

Fit en stralend
Fit en stralend

Ik heb het menu gestructureerd en een aantal submenu’s in de zijbalk gemaakt. Er zijn pagina’s bijgemaakt en teksten en afbeeldingen geplaatst evenals een aantal Youtube filmpjes en headers. Ook is er een gastenboek toegevoegd en een contactformulier.
Per product is een aparte productpagina aangemaakt waarnaar door middel van een “lees meer” button wordt gelinkt.
De website is een geheel geworden en heel overzichtelijk en gestructureerd vormgegeven.

Fit en stralend
Fit en stralend

Reactie van de klant:

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die Carla aan mijn website (WordPress) heeft verricht. Mede (grotendeels) door haar toe doen is het een mooie professionele site geworden. Ik heb Carla ervaren als een vriendelijke, behulpzame en kundige vrouw, vol met goede ideeën en snel in haar werk/handelen. De samenwerking was prima en Carla was altijd goed bereikbaar. Mijn website is voor nu af (en online) maar met een gerust hart vertrouw ik het beheer van mijn website aan Carla toe. Carla, hartstikke bedankt!!

Ook iets voor jou?

Wil je ook een mooie website? Ik maak deze graag voor je. Neem gerust contact met mij op.