EVS Media
EVS Media
EVS Media
EVS Media
EVS Media

Opdrachtgever:

EVS Media in Zwaag

Informatie:

Voor Ruud Dankelman van EVS Media verzorgde ik al het onderhoud van een aantal van zijn websites en heb ik onlangs een nieuwe webshop gebouwd voor de verhuur van dvd’s.

De website van de Evangelische Video Stichting was ook aan vervanging toe. Deze is door mij in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een mooie, aansprekende layout.

Er is een mogelijkheid tot inschrijving voor een nieuwsbrief toegevoegd alsmede een formulier waarmee donaties kunnen worden gedaan om het vrijwilligerswerk voor de Stichting te kunnen bekostigen.

De Stichting is volledig afhankelijk van donaties en giften dus deze optie moest op diverse plaatsen op de website terugkomen.

Met de metamorfose die de website heeft ondergaan is de klant erg blij.

Wat hebben wij gedaan:

Webdesign in WordPress en Divi

Reactie van de klant:

Wat een verademing om eindelijk een bedrijf gevonden te hebben, dat zo vriendelijk is. Men luistert goed, doet voorstellen, adviseert, is zeer geduldig, legt uit, is eerlijk, betrouwbaar, enz. enz. Ik had geen hoge pet op van website bouwers, maar deze…… Die heb ik meteen vastgehouden en ga niet meer bij hen weg. Ondertussen bouwt men een na de ander site voor ons. En……. de prijzen zijn eerlijk en schappelijk. Er blijft maar 1 woord voor over: CHAPEAU

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.