Professionele website laten maken

Een professionele website zonder maandelijkse kosten

Online vindbaarheid met een eigen website is tegenwoordig een must. Als je concurrenten een website hebben en jij niet is de kans groot dat men jouw bedrijf niet zal vinden. En dan loop je dus klanten mis.

Care-align Webdesign maakt een professionele website, helemaal compleet opgeleverd, inclusief SEO en goed vindbaar. Maar ook het vernieuwen of aanpassen van websites en website onderhoud is bij ons in goede handen.

Care-align webdesign website laten maken

Nieuwe website maken

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het vormgeven van je website? Care-align Webdesign maakt een professionele website vanaf 299,-. Kernwoorden zijn: Professioneel, eerlijk, transparant, goede service, snelle communicatie en actief meedenken.

WordPress website vernieuwen

Website vernieuwen

Voldoet je website niet meer aan de moderne eisen? Of is de lay-out niet meer naar je zin? Dan kan het vernieuwen van je website een goede oplossing zijn. Ook hiervoor ben je bij Care-align Webdesign aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

website onderhoud

Website onderhouden

Als je onvoldoende tijd hebt voor het onderhouden van je website of dit om een andere reden liever uit handen geeft dan kunnen wij ook dit voor je verzorgen. Een goed onderhouden website is veiliger en wekt meer vertrouwen bij bezoekers en is dus conversie verhogend.

Wil je een professionele website laten maken, vernieuwen of onderhouden?

Care-align Webdesign kan je hierbij helpen. Wij bouwen betaalbare websites in het populaire en veelzijdige WordPress. De website wordt geheel compleet opgeleverd. Daarnaast is deze responsive en zoekmachinevriendelijk.

Wat mag je van ons verwachten

Betaalbare tarieven

Bekijk onze tarieven. Vanaf € 299,- heb je al een eenvoudige, kant-en-klare website

Geen maandelijkse kosten

Voor het maken van je website betaal je een eenmalig, van te voren overeengekomen, bedrag en ook voor onderhoud zit je niet vast aan een abonnement.

Diverse layout-opties

Bekijk de diverse layout mogelijkheden. Vind je geen layout die je aanspreekt vraag dan naar een maatwerk optie.

Goede en snelle communicatie

Wij houden van duidelijke, goede en snelle communicatie naar onze klanten. Op je e-mails heb je nog dezelfde dag antwoord en onze telefonische bereikbaarheid is zeer goed.

h
Teksten worden standaard geredigeerd

Eén van onze standaard services is het redigeren van door jou aangeleverde teksten zodat de teksten in foutloos Nederlands op je website verschijnen.

Volledig responsive

Wij maken alleen gebruik van templates die responsive zijn d.w.z. goed zichtbaar op alle schermen zodat de layout meeschaalt met het scherm waarop je website wordt bekeken.

Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites worden opgeleverd met een zoekmachine optimalisatie tool die per pagina wordt ingesteld.

SSL beveiligingscertificaat

Een veilige website wordt steeds belangrijker. Google gaat websites zonder groen slotje nog dit jaar als onveilig aanmerken. Wij verzorgen voor iedere website een gratis beveiligingscertificaat via Let’s encrypt. Voorwaarde is wel dat de hostingprovider dit ondersteunt.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk de websites van klanten die je voorgingen

Wil je ook een mooie en aansprekende website voor je bedrijf? Neem dan contact op en we bespreken je wensen.

Recente Artikelen

Wat is belangrijk voordat je een website laat maken?

Een website laten maken vergt best wat voorbereidingen. Hier lees je waarmee je rekening moet houden.

Actief in heel Nederland

Wij werken voor klanten in heel Nederland en hebben gemerkt dat afstand in onze branche geen probleem is. Via e-mail, telefoon, What’s app of Messenger is het prima mogelijk goed te communiceren en tot een hele mooie website te komen. Geïnteresseerd? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

× Heb je een vraag? Stel deze via whatsapp.